BELARUS MØDER MEDINA..

LUSSINGESYGE. DIARRÉ OG ET SURT LØG..

 photo foto_zpsa351ce72.jpg

Jeg ved ikke om man skal grine eller græde..!!
Lige pt. står der allerede 1-0 til Mandagen. Vi har aldrig rigtig været de bedste venner, på trods af jeg gang på gang, prøver at elske den.
Min Mandag er pt. startet med. Bella har lussingesyge. Jeg har diarré (sorry for the info). Jeg har lige modtaget en faktura på 4050 kr, fra vores elmand, der var der 3.5 timer i fredags. Dette er uden materialer. Jeg skal åbenbart også betale for hans lærling, som sammen med hans mester, skal betales 460 kr i timen, for deres service – og dette inkluderer heller ikke håndværkersex, som de snakker så meget om i de Amerikanske film. Dette er kun, for at få mit lys til at virke. Men come on. 4050 kr for 3.5 times arbejde – sorry chef. Men jeg bliver nødt til at sige op, jeg skal være elektriker, i mit nye liv. FUCKERS!!! Så de kan forvente et opkald senere – plus jeg har det kvindelige, så det skal nok blive interessant. BOOOOM!!

Mr. M er i London på arbejde – godt Mormor er kommet for at hjælpe os. Men det var meningen at dagen i dag, skulle bruges på strøget. Masser af Chili Con Carne, grin, shopping. Frugt på en stick, viklet ind i chokolade. Lidt botox, lidt tandrensning etc. Nu bliver det bare til et eksotisk besøg hos lægen, til os begge. ARE YOU KIDDING ME.?
For lige at toppe min dag, så har jeg verdens sureste mand gående i kælderen, der skal installerer min nye SIEMENS vaskemaskine. Han har ingen humor, han sagde ik “godmorgen” – og han tvang min mor og jeg til at flytte 20 pakker fliser (af en milliard kilo), for han kunne komme forbi med vaskemaskinen. Hvor er gentlemanden blevet af, i dagens Danmark. I hvert fald ikke i min kælder. Håber vaskemaskinen er bedre, end hans mavesure humør.

MANDAG, FUCK NU AF!!!

Håber i får en bedre dag.

XX
R

8 kommentarer

  • lovisen

    Øv føj da for en mandag…
    Så skal jeg ikke brokke mig over mine 2. dagstømmermænd 🙂
    God bedring til jer, håber du får smittet vaskemaskinemanden…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • ÅH! Sikke en start på ugen. God bedring til jer begge to! Og held og lykke med den der regning. Verden er fandme fyldt med røvhuller nogle gange. Haha.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      JA RØVHULLER “all the fucking way” – smadre den ; ) De får et opkald i morgen ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lene

    God bedring til jer begge 🙂 jeg har prøvet at have lussingesyge som voksen for nogle år siden, pyha den gør nas.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg har kun haft nældefeber – det var sgu heller ikke for sjovt. ; (

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Heidi

    Åh no en start på ugen, håber din vaskemaskine virker og både du og Bumbum har det bedre. Hold da magle, jeg vil være elektriker sammen med dig Rikke, så kan vi tjene kassen på at skrue pærer i og lege med lidt strøm. :O)
    Snart er det tirsdag, den må da være bedre.
    Knus H

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg har pt. Ingen vaskemaskine (kablet var for kort…my ass) Jeg har stadig en regning på 4050 kr, for mit fucking el. Jeg orkede ik skændes med nogen idag. Jeg er så indebrændt (pga det kvindelige).. Så den har de til gode til i morgen. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Heidi

      Ej pis og lort, møg irriterende. Hmmm, men du ser hamrende godt ud på billeder i næste indlæg.. :O)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BELARUS MØDER MEDINA..