BUMBUM ANBEFALER // VOV VOV..

INSIDER // VITSØ..

 photo vitso_zps188746ff.jpg

Jeg er blevet ret lun på det “nye” danske smykkebrand VITSØ.

Det er kvinden Sabine Mark, der står bag brandet og som grundlagde Vitsø i 2011. Sabine ser ikke sig selv som designer. Selvom hun udvikler og producerer hvert enkelt smykke i samlingen, opfatter hun først og fremmest sig selv som håndværker. Med sin baggrund som bygningskonstruktør og efterfølgende grundforløb på ædelsmeduddannelsen i København, har hun stor respekt for de gamle traditioner, der er i guldsmedhåndværket. 

Smykkerne er lavet af Sabine i hendes værksted i København, hvor hun lægger vægt på håndværk, kunst, og kvalitet. Med kollektionerne clips, wings og tangent, trækker VITSØ på arkitektur og funktionelt design som de vigtigste inspirationskilder.Alle dele er udformet af ædelmetaller, såsom sterling sølv og guld. De rene, stærke linjer, innovativt design og høj kvalitet er alle en del af den danske æstetik, der kendetegner VITSØ.
VITSØ er et smukt, men barskt naturområde på Ærø i den sydlige del af Danmark, med megen historik. VITSØ symboliserer for Sabine Mark, stærke nordiske kræfter, der har overlevet mange hændelser, men som stadig har bevaret sit tidløse udseende. Alle værdier som Sabine Mark lægger vægt på i sit smykkefirma VITSØ.

Mine favoritter er hende her, ham herog denne. ; )

Læs mere om VITSØ her..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUMBUM ANBEFALER // VOV VOV..