SANTA I HAVE BEEN A GOOD GIRL..

I FEEL LIKE SCRUBBING TONIGHT..

 photo AFRICANBOTANICS_zpsb6bb6010.jpg

Tørbørster og skrubber du?

Jeg har ekstremt dårlig omløb i hele kroppen – hvilket der resulterer i, mine ben hæver efter et par timer. Jeg har rigtig skidt af og sidde på en stol med benene nedad. De skal op engang i mellem over hjertehøjde – ellers får jeg sådan nogle stolper, fyldt med væske. Det er faktisk meget vigtigt at få fat gang i blodomløbet – derfor er jeg begyndt at tørbørste OG bruge saltscrub, når jeg er i bad. Det hjælper rigtig meget på mine ben. Jeg ved der er mange piger/kvinder der lider af ødem (ophobning af væske). Det kommer ofte hvis man har et job, hvor man står meget op, eller stillesiddende arbejde. Jeg har døjet med det i mange år, og har snart prøvet alt hvad der er af behandlinger. Vanddrivende piller, speciel ødem massage, støttestrømper (Så kunne man så ligne en rulleskinke. Nej tak). Specielle former for dråber i vand. Urtete – you name it. Jeg har været der. Så hvis der er nogen der har en endnu bedre løsning, må de rigtig gerne sige til ; ) Det eneste der ser ud som om, det giver en virkning, er tørbørstning. 

Hvad er tørbørstning?

“Tørbørstning har været praktiseret i flere århundreder verden over og af mange forskellige kulturer. Det er en simpel og effektiv måde, at puste nyt liv i dine skønheds rutiner på – og tilmed revitalisere din hud og energi niveauer.

Den blide stimulering af hudens øverste lag, fremmer produktionen af de kollagene og elastine fibre. Tørbørstning vil derfor hjælpe med at reducere forekomsten af cellulite, forbedre hudens styrke, struktur og fremme afgiftning. Bruges børsten regelmæssigt, vil din tørbørstning give hurtige resultater.

Nøglen til at opretholde en regelmæssig børstnings rutine, er at finde en god børste. Hvis din børste er for blød, får du kun en let eksfolierende virkning. Hvis den er for hård, kan det være slidende og ubehageligt på huden”

(lånt fra Karmameju´s hjemmeside)

Jeg bruger selv, tørbørsten fra Karmameju og scrubben, fra African Botanics. De er begge fra 2 af mine yndlings mærker.

Hvad bruger i?

 

1 kommentar

  • Ida

    Det er ikke sundt, det ville jeg nok gå til lægen med meget meget hurtigt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SANTA I HAVE BEEN A GOOD GIRL..