GARFIELD MANDAG..

HVIS MAN BARE KUNNE SOVE I HUNDREDE ÅR..

foto

Det var ca sådan her, vi så ud i går kl 22.30 da vi kunne sige “tak for i aften”, gæster og Beauty PR Messe 2014. Nu er der kun 365 dage til den næste. Med mindre vores “tossede” (sagt med kærlighed) chef, får en ide om at afholde det til sommer igen ; )
Det gør hun sikkert, da det var en kæmpe succes og alle vores kunder var top glade (i hope). Men hold nu fast der er mange timers arbejde i sådan en messe. Nok flere end man lige sådan havde regnet med. Zzzzzzz ; )

Jeg har måtte sende Mr. M afsted med Bella i skole. Jeg er blevet i sengen, da jeg slet ikke kan bevæge mig, alle mine muskler er helt smadret og revet midt over. Jeg er iført noget der ligner et juletræ. Blå joggingbukser, en mintfarvede natkjole med flæser i bunden. M´s meget grimme gamle stribede græsgrønne OG limegrønne trøje. Selv Bella spurgte om jeg skulle til fastelavnsfest, så ved man den er gal. Hun er ellers meget loose, på opfattelsen af hvad der “hot or not” HA!
Jeg har ingen kontrol over dagen i dag, jeg er helt blank. To be honest. Så er jeg lige til slagtning. Så fra nu af og frem, står den på serien Nynne. Missionen er ikke at grine, for det kan mine muskler slet ikke klare. ; )

Hvad skal i lave i dag?

Husk stay tuned. Når vi trækker vinderen senere af #Ifeelisensoric konkurrencen.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GARFIELD MANDAG..