NEW YORK WITH LOVE..

HAPPY NEW YEAR ; )

NYTÅR

foto 4

foto 3

Bare lige en hurtig update, herfra. Jeg har lige 5 min imellem støvsugning, rengøring, blomster plantning og oppyntning. I dag her i kagehuset, der fejre vi Nytårsaften. Det er ikke fordi vi ikke skal holde det, den 31 Dec. Men simpelthen fordi, vi har fået mulighed for at teste UMAMI´s nytårsmenu. Det skal jo gøres, før klokkerne ringer ind.
Derfor kl 18.30 ankommer Acie, Emily salomon, Catrine “Rockeren”, Christina Dueholm og Tine Strange her på matriklen, hvor der lige er 30 min til at sladre om mænd og børn (såååhh.. kun mig der har det..men nuvel)
Kl 19.00 sharp. Træder chefkokken Christian Paradisi, ind af døren, for at serverer os det lækreste mams. Vi har prøvet i flere måneder at planlægge denne aften, og jeg har set frem til det, rigtig længe. Jeg har ovenikøbet lært at “doodle” (tak acie og tine). Så “tonight is the night”..!
Det eneste pres jeg har, er jeg intet har i mit køkken der passer sammen. Men jeg har ekstremt mange piskeris. (really??) Men intet stel eller perfekte royal copenhagen ting, der er ens. Har faktisk kun 5 kopper og en kande… Ja. Nogen går op i tøj andre i køkkengrej. Det er så bare ikke mig. Jeg har sågar en tefal pande uden tefal. Det er meget godt gået. M mindede mig om at han havde købt den, da han boede i London. FOR 10 ÅR SIDEN..! Come on. Det begynder jo at være pinligt. ; ) Men det bliver et brag af en fest. Så jeg tæller timerne. Krydser fingre for at han ikke skal låne noget i køkkenet. Så er all good.

For menuen lyder på:

Hummer bisque med krabbekød og mousse på kammuslinger. Jordskokker, hjiki tangsalat og sesam flute.

US stripling steak med kizmi wasabi bearnaise. Soba nudler med tentsuyu og chimchurri grøntsager.

Chokoladeskål med yuzu mousse, rødgrød og marengs.

Prisen er 399,- pr person. Kan bestilles på www.nemlig.com/umami – hvor den bliver leveret lige til døren.

Hva´behar??

Undskyld chef, jeg kommer nok med en lille skid på i morgen 😉

4 kommentarer

 • Nina

  Glæd dig -har fået fra Umami de sidste par nytårsaftener og det er super lækkert + nemt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Elsker dine lamper!!! Hvor er de fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det bare hyggeligt med en lille tirsdags tema fest, og man skal som sagt aldrig gå ned på temaet – bare spørg Cathrine, hun er vist den ukronede tema dronning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW YORK WITH LOVE..