DIY // OPSLAGSTAVLE..

BLING BLING..

De her to armbånd. De hænger bare på mig. Jeg tager dem aldrig af. Når jeg har noget der fungere, så beholder jeg det altså på. De begge to er meget mig, og de passer godt sammen, på trods af, at det ene er i guld og det andet oxideret sølv. Jeg valgte mit Charlotte Wendes armbånd, fordi hun fortalte at det var en snegl, hun havde fundet på bjergvandring i Schweiz. Vi kommer rigtig meget i Schweiz, da vi har en lejlighed i Verbier. Så det bragte minder gode frem. Dog har jeg aldrig set et snegl der, da vi som regel er der, når der er sne. Men jeg kan godt lide historien ♥

 photo PA300057_zps67850e61.jpg

 photo foto_zps390a7495.jpg

Armbånd Musling CHARLOTTE WENDES // Sienna Armbånd MARIANNE DULONG ..

Frost your self ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY // OPSLAGSTAVLE..