BLING BLING..

8000 VI SES OM LIDT..

 photo foto_zpsd3e4e0e2.jpg

Århus. Kan i høre mig??????

Min kuffert er pakket, om små 3 timer,  drager jeg mod 8000 Århus C (siges ligesom L.O.C) med en masse dejlige damer. Vi skal op og besøge minimum, hvor vi både skal møde designer og se deres nye concept store. Det bliver en helt perfekt tur, med helt perfekte damer. Plus 24 timer til mig, hvor jeg ikke skal være min kæreste og datters aupair. Jeg glæder mig så meget. Jeg burde poste nogle billeder her på bloggen, hvordan her ser ud, når de forlader jordhulen. Det ville få alle kvinders negle til at hvine, som hvis de blev kørt hen af en tavle.
Kastede sure gloser efter dem, da de gik ud af døre. Jeg var lige ved at løfte armen, og sende truende knytnæver efter dem. Men de er alligevel forbeholdt lastbilchauffører og personbiler, der kører stærkt på min vej. Fik dog sagt noget ala “det er for dårligt. I har ingen respekt for mig. Tror i kun jorden drejer om jer. Det er bare ikke i orden” Tror med vilje de valgte at ignorer mig – det ville jeg nok også selv ha´gjort. Men det er sgu da for dårligt. Pikansjoser…!
Jeg kunne aldrig drømme om at efterlade en hytte, som om der havde været indbrud. Eller et køleskab der var helt tomt. Nåååhh. Nej, det havde han så heller ikke gjort sidst. Der var da mad. Det var bare for gammelt. Nå jamen, hej hej, så fååååkers.!!

Tjaa. Mor er lidt morgen bitter, som i nok kan regne ud. Men jeg er da li´glad, jeg da li´glad. For jeg skal Århus, og være mommy on the loose – og det glæder jeg mig sindssygt til.

Håber i har en mand der rydder op efter sig selv – eller findes de ikke?  ; )
XX
R

 

6 kommentarer

 • Haha, pikansjoser! Jeg bliver altid så glad af at læse med herinde, selvom der bliver skældt ud og råbt, men det er bare så rart at der er højt til loftet og plads til store armbevægelser 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op det lyder som om du har været lidt stresset…jeg er ret vild med at du sender truende fagter efter lastbilerne på vejen, fik lige et sjovt billede inden i hovedet – specielt nu hvor du bor i et “vi har totalt meget overskud” kvarter.
  Min mand kan godt rydde op, men jeg syntes ofte at det først er når det hele sejler, men jeg tror det afhænger af øjnene der ser. Når jeg er ekstra presset, føler jeg slet ikke at han hjælper, men hvorfor hjælpe når det er en ildspyende hundrage der står i køkkenet, parat til at flambere sit næste offer…tjaa jeg forstår ham godt nogle gange! Men sssshhhhss det er hemmelighed 😉
  God tur til Århus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Er du vendt tilbage til Looklab igen? Ved godt at BD nu ejer LL men alligvel? Har altid holdt mere af layoutet på BD, så det er næsten helt forvirrende, at se dig på LL igen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg er ikke på LL. Jeg er på BD. Hvorfor tror du det. Er der noget teknisk jeg ikke kan se? Help?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Der findes mænd der kan og vil rydde op efter sig selv!! Til gengeld har de ikke altid så meget hår… (?)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hvor gemmer du dem henne? Min mand har heller noget hår, men han rydder ikke op ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLING BLING..