MAVEPINE, FLYVEFUGLE OG ALENETID..

TIL SØS..

Her er lidt flere billeder fra vores ROCK CRUISE med DFDS. Der var nogle af mine billeder der “lykkedes”, men det var noget af et gyngende “fotoshoot”. Jeg kan stadig ikke forstå at det er over en uge siden, vi tog afsted. Jeg føler lige jeg er kommet hjem. Men vi havde det bare så hyggeligt, og på den tur, der kunne jeg i lang tid trække vejret, uden af have nogle bekymrende tanker. De har ret, man bliver rolig til søs ; )

Jeg trænger til at grine og bare være i et selskab, hvor vi ikke behøver at sige noget, men med ét blik da ved vi hvad hinanden tænker. Så næste uge, der går turen mod Hamborg, hvor jeg skal spenderer tiden, med min favorit Maria som jeg har kendt siden jeg gik i 1 klasse. Riksen og Ria “On Tour”. Det glæder jeg mig til. HAMBORG Kan i høre os?? (Det kommer de til. HA!)
Der er ingen planer for hvad vi skal, andet end bare rå hygge os ; )

 photo CELINETRIO_zps81280207.jpg

 photo BOTTEGAVENETA_zps06fbb9af.jpg

 photo AMERICANVINTAGE_zpsd6e1ee01.jpg

 photo DOBBELTME_zps37031679.jpg

Jakke AMERICAN VINTAGE via STRØM STORE HELLERUP (Se den også her in action)  // Buksedragt ZARA // Top PRETTY POLLY TOOGOODTOBEBASIC // Slipsons STEVE MADDEN // Solbriller BOTTEGA VENETA (Se dem også her) Husk jeres 10% ved brug af koden THEINSIDER // Taske CÉLINE TRIO // Ur ROLEX..

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAVEPINE, FLYVEFUGLE OG ALENETID..