HVEM HAR GLEMT AT TÆNDE FOR VARMEN..??

STREET STYLE BY ROCKPAPERDRESSES – OG EN MASSE ÆVL OM SKJORTER.

Her er så mit famøse Hamborg køb. Taaaadaaaadaaahhh.! En Herreskjorte fra MONKI. Hvor derefter min datter spørger mig. “Mor, hvorfor går du i drenge tøj?” Tak for den. Men igen, man skal jo høre sandheden fra børn og fulde folk – jeg går bestemt ikke ud fra, hun har drukket. ; )
Men jeg er glad for den og den er comfy´og ha´på.! Jeg kan afsløre at jeg også har den på igen idag. Dog bare med en lasagne plet fra i går, fandt jeg ud af. Great. Hello office day.! Jeg kan nemlig ikke bevæge mig, dette skyldes  dog ikke en ordentlig rusketur, fra Mr. M – men nærmere, at Riksen har købt privat timer i træning. Jeg var til træning i Mandags, og jeg kan seriøst stadig ikke gå. Det er faktisk værre i dag, end det var igår. Så jeg har iført mig joggingbukser og skjorten (igen). Det strammer ingen steder. Kunne slet ikke overskue, at skulle i noget stramt, for jeg kan ikke bukke mig. Det gør altså pænt naller.!!!. Damn, det sport altså. Det gør jo ondt.

Men sådan her så jeg ud i går, med trutmund und alles. Mine veninder driller mig altid, med mine læber. Tarveligt. Jeg kan jo ikke gøre for, jeg er født med (smukke) kysselæber. Don´t hate ; )

Som i kan se, så er min ANNE VEST jakke kommet frem igen. Jeg knus elsker den jakke. Den er både pæn, varm og har holdt farve, facon i over 2 år. Den har reddet mit liv, da jeg blev kørt ned. Jeg skiller mig aldrig af med den. (Og jeg mener aldrig Mr. M – det er ikke ligesom mine taske køb) ; )

 photo foto7_zps39660f16.jpg

 photo foto3_zps3254bdc6.jpg

 photo foto4_zps270170d6.jpg

Jakke ANNE VEST // Skjorte MONKI (købt i ferien, i Hamborg) // Læderleggings SOFIE LEGARTH // Sko VANS // Taske MANSUR GAVRIEL // Vipper By LASHCOPENHAGEN..

(FOTO CREDIT: Rockpaperdresses – Tvang hende til, at tage mobil billeder af mig igår. Nogle gange er det store kamera, bare for tung. Må.Købe.Nyt.Snart!!!

Har i også noget i bare holder fast i, og aldrig skiller jer af med – det behøver ikke være tøj. Møbler, smykker etc.?

Dejlig dag.

Kys
R

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVEM HAR GLEMT AT TÆNDE FOR VARMEN..??