SOMETHING OLD. SOMETHING NEW. SOMETHING MAYBE BABY..

HVEM HAR GLEMT AT TÆNDE FOR VARMEN..??

 photo foto6_zps67c35dc7.jpg

Halli Hallo. Der var da nogen der glemt at tænde for varmen, I morgens. WTF? Så lige den dag, hvor jeg skulle med det offentlige. (Det er Riksen ikke så glad for) Men Mr. M havde taget bilen, så mine små fusser, måtte selv finde vej til city. Det var nu også helt ok. Jeg havde mine store hørebøffer på, dansede ned af gaderne til “Giv Slip” med Medina. Ja jeg er ikke shy, jeg kan godt finde på lige at synge en tone. Thank god, for jeg er den eneste der ikke kan høre det. Det lyder sikkert hæsligt. (som i helt sikkert) Men ved i hva´, så længe det gør en i godt humør, så må min tonedøvhed altså være det mindste af problemet. ; ) Kan dog godt se folk kigger og smiler – ved jo så ikke om det er af medlidenhed eller fordi jeg spreder glæder. Håber på det sidste – og frygter det første.

I dag har jeg fri. Så den har stået på tidligt modeshow ved 9PR. Skal forbi Casall i Magasin om lidt, er begyndt på privattræning, så skal lige ha´ noget nyt gear.  Så en skønhedsbehandling hos Akademikliniken. Hente Bumbum i skole – har lovet at lave græskar med hende, og hvis jeg kender hende ret. Så får jeg ikke lov at glemme det.. Jaaaah. Så er den dag vidst ovre.

(Ps. Handskerne er fra MARKBERG, find dem her…plus de koster 100 kr mindre nu, end da jeg købte mine. Dobbelt op på lucky)

Har i nogle spændende eller mindre spændende planer for i dag.?

Dejlig dag damer.

Sender luftkys.

XX
R

4 kommentarer

  • Lyder som en dejlig dag du er gået i møde. Og ja, der er møg koldt lige pt! Har også stort tørklæde og vanter på, når jeg cykler på job. Og job er også hvad resten af min skal stå på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theinsider

      Jaaah. Også min. Drømmer mig et varmt sted hen ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, jeg bliver altid så glad af folk der synger på gaden! Da vi skulle vaske tøj for nogle dage siden på hotellet, kom der en stor mand med guldtænder og høretelefoner gående forbi mig, og pludselig bryder han ud i den vildeste falset 😀 Mit humør var reddet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theinsider

      Jeg elsker det også selv. Jeg kan heller ikk lade være med at smile – og ved du hva´? Det koster ingen ting. Det er helt gratis. Der er da intet bedre. ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMETHING OLD. SOMETHING NEW. SOMETHING MAYBE BABY..