FALL DEMANDS LEATHER..

HIPSTER ELLER FODFORMET ?..

 photo Chanel_zps2091ba1c.jpg

 photo BIRKENSTOCK_zps4e93797d.jpg

(Hvis nogen undre sig, så har jeg ændret overskriften, fra “Hipster eller Pædagog” til Hipster eller Forformet”. Da nogle blev støt over den, og var bange for jeg dissede pædagoger. Det kan vi jo ikke ha´. Jeg elsker pædagoger, helt ind til hjertekuglen. Jeg skylder dem min næstefødte, for deres store arbejde.. Så Hipster eller Fodformet?)

Måske har nogle set på instagram @RikkeMay at jeg havde de her sexy ladies på. Jeg har altid været en Birkenstock pige, både på den nørdet måde, da ingen gik i dem og på den totalt hipster agtige måde, hvor alle blogs spammede med “fodformede andefods sandaler”. Jeg kan ikke slippe dem – de er bare perfekte til mine Flintstones fødder (Wiiiiiilllmaaaaa).. Mere skal man heller lade sig diktere af moden. Så vil jeg heller være et “gram nørdet” og ha´sunde fødder – siger hende der er uddannet i læder og sko.. Ens fødder kan ikke dikteres af mode og fashion. Fødderne skal man leve med resten af livet, de skal behandles ligesom en blomst. De skal plejes og “kysses”, nusses og kæles for. Derfor tænker jeg meget over mit fodtøj. Ville aldrig klemme dem ned i nogle stilletter, som var dårlige for mine fødder. I only have love for my feet – tænk over det. Fødderne skal kunne ligge i “vifte”, så ved man, at fødderne har det godt. Klemte fødder, giver overlagte tæer og knyster. Så kan man lige så godt droppe pæne åbne sko, resten af livet. Så vær god ved dig selv, dine fødder fortjener det.. ; )

Hilsen hende der er rejsende i “sko og strømper”..

BIRKENSTOCK

2 kommentarer

  • Ida

    Hej,

    Jeg er lidt i tvivl om fin overskrift? Om du mener at pædagoger kun går i birkenstock… Det er måske lige at sætte tingene lidt op? Du har en blog som mange læser, så skal du måske passe på med at bruge dine fordomme på den måde.
    Du har selv et barn, og har vel set i institutionerne at ikke alle hendes pædagoger har birkenstock på?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • theinsider

      Hej Ida.

      Du tager det en anelse dybere end den skulle.. Du kan ikke se ironien i det? Min Mor er pædagog og jeg går selv i Birkenstock?? – jeg kunne da aldrig finde på at tale ned om det fag. Har dyb respekt for det. Jeg kunne lige så godt ha´ skrevet skolelærer. Læge eller andet. Det var bare for at lave en catchy overskrift. Det var noget andet hvis jeg havde lavet en overskrift og et indlæg der dissede Birkenstock. Så havde det været forkert. Så vil jeg så lige pointerer at i da Bella gik i børnehave, havde stort set alle dem på. Fordi de er gode for fødderne og de passer på dem selv og deres ryg, fødder etc. Så der er intet dårligt forkert i at gå i dem. Som jeg skriver i indlægget.

      Tak for din beskede – god aften.

      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FALL DEMANDS LEATHER..