7 MIN OF FAME // KONT@KT..

BEAUTY // FUGT I FUNDAMENTET..

 photo foto2_zps45390d0c.jpg

Vinteren er over os, og mine hænder (slash) / negle, ligner noget der er blevet pryglet med en lunken porre. De ligner ganske enkelt, en slaves hænder tilbage til 500 f. Kr, da de byggede Pyramiderne. Det er ikke et kønt syn. Jeg har dog lært et trick eller to, eftersom jeg har været i denne branche i nogen tid nu.
De lyver sgu ikke når de skriver, at man skal pleje sine neglebånd. Det er rigtig nok. Fugt, fugt, fugt, fugt, fugt. Det er det eneste rigtige. Det gælder også jeres fødder, hvis i har meget hård hud, så fugt dem, for sørensen da! De skal plejes som en baby´s barnenumse. For hvad nytter det og ha´røde velplejede negle, hvis neglebåndende så ligner, de har fået været på Nordpolen i 14 dage i træk?

Min favorit er denne fra BABOR til  179,00 kr. for 15 ml.
Det er en næringsrig neglecreme til intensiv pleje af negle og neglebånd. Den har naturlige aktive ingredienser, som fremmer neglevæksten og styrker neglens hårdhed. Cremen behandler også neglebåndene og holder neglene elastiske, hvormed sørger for at de ikke knækker.

Læs mere her – Forhandlernummer: +45 70201406

FUGT SÅ DE HÆNDER, Damer ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 MIN OF FAME // KONT@KT..