VIS MIG DINE TASKER..

THE GLOVES ARE COMING ON..

Man kan synes det er pisse træls – eller man kan glæde sig over det.!! Vi må nok indse, at sommeren er gået på hæld. Den kommer måske til at titte frem engang imellem. Men vi skal nok ikke regne med, at det bliver om morgenen. Men så glæder jeg mig til gengæld over, at jeg kan tage mine MARKBERG handsker i brug igen. I´m a lucky potato.
Jeg har brugt dem til “døde” i to vintre nu – og de holder stadig perfekt. Hvis det bliver rigtig koldt, så hopper jeg i disse i stedet – Madddy Mitten, (Mine er dog bare helt sorte, men samme funktion). Jeg er egentligt typen, der kan klare meget – men jeg kan IKKE fryse. Så lukker mit system helt ned, og jeg bliver til et styks udueligt korpus. Derfor glæder jeg mig over, at jeg igen, kan tage mine handsker i brug ; )

 photo pssssst-markberg0_zpsde2b6e77.jpg

 photo jeg-har-hort-en-loppe-go-markberg0_zps74574aad.jpg

 photo jeg-har-hort-en-loppe-go-markberg3_zps71f81240.jpg

 photo jeg-har-hort-en-loppe-go-markberg1_zpscae02af0.jpg

 photo jeg-har-hort-en-loppe-go-markberg2_zps54d6a153.jpg

BILLIE ARM WARMER – GLOVES.

2 kommentarer

 • Jannie

  De er SÅ flotte! Jeg forsøgte at få fat i dem to vintre i træk, men forgæves.
  De er dog til salg igen, kan jeg se – fluks ned i kurven med dem. Tusind tak for tippet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Ej hvor fedt du så har fået dem. Jeg sværger. Jeg elsker dem ; )

   Dejlig Fredag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIS MIG DINE TASKER..