EN KREBS - EN SNAPS..

STREET STYLE BY BUMBUM..

Alle har altid sagt, at hvis man tager billederne nedefra – så, ser man bare helt vildt høj ud. Det er så meget løgn. Nu var min fotograf jo kun 1 meter og 18 cm høj – og jeg lignede bare en, der havde fået et tryk 16. Den vinkel får jo en til at ligne en totalt idiot, altså..!! Men når der ikke er andre til at tage ens billeder, så må man jo “nøjes” ; ) Jeg havde taget min nye Y.A.S Trench på, kæft den er pæn. Den farve er så “fræk” (på den ikke frække måde)  – men det funger altså virkelig godt, til mine blonde lokker. Som de siger.. “Blondes have more Fun – And I do.”  ; )

Dette outfit havde jeg på idag, (nu sidder jeg i nattøj) da Bella og jeg var til bObles event i FIELDS. Vi  kom for at se Kathrine fra Lille Nørd. Hun er med i den kommende julekalender – “Jagten på Juleglæden”  – og da vi  jo er pænt fans her i hjemmet, så skulle vi jo med til eventet. Selv moren sang med på alle de klassiske Lille Nørde sange. “Min aller bedste lille nørde ven” Det er os.! Jeg er typen der ikke synger med i kirken, for tonen er bare altid for høj til min stemme. Jeg er mega Soprano, så det går ikke, uden jeg slår knude på stemmen. Men jeg overdøvede nærmest alle børnene, med min skønsang (hvis jeg selv skal sige det).. Elsker deres sange, de er så muntre – og hvem gider ikke være munter? Det gør jeg i hvert fald.
Men jeg havde kamufleret 2 dage med ikke så meget søvn, i det jeg havde i ført mig semi træningstøj. Semi uld trøje – og rimelig meget semi trenchcoat. Man må jo snyde fjenden. Orkede bare ikke at tage pænt tøj på. Det er Lørdag og naboerne holder ikke fest (håber jeg da ikke, trænger til søvn) Så det blev til flexi bukser og “blotter” jakke. ; )

 photo YAS1_zps6e8a61fb.jpg

Y.A.S TRENCH 2 photo foto4_zpsf41af4a3.jpg

Trenchcoat Y.A.S find den her // Uldtrøje BRUUNS BAZAR (gammel fødselsdagsgave fra Nansen) // Leopard Bukser Træningsbukser fra GINA TRICOT // Sneaks CHANEL // CrossBody CELINÈ TRIO (Købt i Saint Tropez i sommeres) // Solbriller BOTTEGA VENETA – Via OPTICZOO.Dk Husk du kan få 10 % her, med koden THEINSIDER // Armbånd MARIANNE DULONG ..

2 kommentarer

 • Stine

  Farve på taske og jakke står SÅ fint til hinanden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • theinsider

   Tusinde tak Stine. Jeg synes også det var en meget god kombi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN KREBS - EN SNAPS..