NYE "HØREBØFFER" // B&O PLAY H6..

KONKURRENCE // SÆSON.DK

foto 2

En ny undersøgelse fra Gartneribrugets afsætningsudvalg viser, at næsten hver sjette dansker langt fra spiser nok frugt og grønt. Og tallet er stigende. Stik imod sundhedsstyrelsens kostråd og diverse sundhedskampagner.

Der er mange argumenterer for, hvorfor det grønne ikke finder vejen hjem til vores middagstallerkner. Fire ud af ti siger, at de mangler ideer til, hvordan de kan inspirere familien til at spise mere frugt og grønt. Mens flere siger, at de mangler tid. Meget af det kan jeg selv godt nikke genkende til. Tiden er bare altid imod en, når man er en familie med barn/børn. Men jeg elsker selv at shoppe mad i regnbuens farver. En ting er sikkert, og det er at vi altid har frugt og grønt i vores køleskab – jeg ville slet ikke kunne leve et liv uden de 2 ting i det. Mr. M kunne sagtens – ej, det er løgn. Hans bagekartoffel, ville han ikke undvære, men ellers er han ligeglad. Så jeg har klart en mission med ham, og få “proppet” noget grønt ned i maven på ham.

Men der er  hjælp at hente på hjemmesiden www.sæson.dk og magasinet Sæson, som er gratis og fås i udvalgte supermarkeder over hele landet. Her kan man finde stribevis af spændende tips og opskrifter til nem og hurtig mad med frugt og grønt i sæson. Og for at gøre det nemmere for danskerne er det også muligt at følge Sæson på Facebook og hver dag modtage tips til gode måder at bruge frugt og grønt på. Find sæson her: www.facebook.com/saesonforgodsmag.  

Konkurrence.

Sæson.dk udlodder et smukt træ skærebræt fra House Doctor (værdi 200 kr.), så du nemt og hurtigt kan tilberede velsmagende friskt frugt og grønt. Hertil følger et gavekort også til Coop (værdi 100 kr.) så du kan hente frugt og grønt i dit nærmeste supermarked.

Skriv i kommentarfeltet Alder og By – så trækker jeg lod om denne præmie, på Onsdag. ; )

Lavet i samarbejde med www.sæson.dk

 

 

 

85 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE "HØREBØFFER" // B&O PLAY H6..