LIVET I EN KUFFERT..

FORBRUGERMESSE // BEAUTY PR MESSE 14..

foto

FORBRUGERMESSE: Sæt et STORT kryds i kalderen ??. Billetten koster 275kr og inkluderer indgang, GRATIS behandlinger (kropsbehandling, fodplejebehandling, ansigtsbehandling, hårstyling, sundhedsrådgivning mm) OG en lækker goodie bag med skønne produkter fra brands på messen. 

Nu kan vi endelig løfte sløret for, hvad vi har gået og syslet med her på kontoret. Vi synes det var på tide, forbrugerne kunne komme med til et lækkert arrangement, og det ikke kun var “os bloggere” der var ude og få “VIP” behandling. Så derfor har vi den den 24 Nov. Stablet dette skønne event på benene, hvor der vil være mulighed for at få behandlinger i alle afskygninger, og komme i dialog med vores skønne kunder.
Da det er tæt på Jul, vil der også være mulighed for at købe julegaver, i form af “messetilbud”, så kan man slå 2 fluer med et smæk. Tag din søster, din mor eller en veninde under armen, og brug nogle timer sammen med os, i Grilleriet. Det håber vi, i har lyst til.

Billetterne, bliver sat til salg på Mandag kl 9.00 på billetto – men du kan allerede nu se og læse om arrangementet. Der vil være mulighed for at komme i 2 sæssioner 15-17.30 eller 18 – 20.30 alt efter hvad der passer bedst.
Da vi rigtig gerne vil ha´så meget tid med dig/jer som muligt, så sørg for at komme i god tid og book en behandling, da vores behandlere jo kun har 2 hænder, og det ville være skørt at gå glip af. (bare det var mig).

I kan godt glæde jer til jeres goodiebag, den er fab ; )

Jeg glæder mig til at se jer, kom forbi til en krammer ; )

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIVET I EN KUFFERT..