THE GLOVES ARE COMING ON..

DIAMOND FRIDAY

 photo 4cdbbb51-f507-4a91-ac13-8253ba552119_zpsb7ca8969.jpg

Frost Yourself.. ; )

Det er vel Fredag –  og der er en masse gøremål at man skal nå. Så ville det da ikke skade nogen, at man lige “hoppede” i denne Marianne Dulong diamond ring (og ellers ingen ting. Tror det ville være et hit, hos mange mandelige sjæle.). Personligt selv, ville jeg ikke klage over det, for den er da noget af det smukkeste jeg længe har set. Men til den nette sum af 122.00 kr –  Så skal jeg sgu nok lede efter en olie Sheik, for tror ikke Mr. M splasher det på en ring. Men så må jeg sgu selv spare op. Donere noget blod. eller….. – Jeg har jo ingen sæd, jeg kan sælge.. hmmmm… må arbejde på projektet.  Faktisk lidt tarveligt, at mænd kan blive rig på det og vi ingen værdifulde evner har. Kun brystmælk – men det kan jeg jo ligesom ik bruge til noget. Det er en gang i livet, måske to, man kan tjene penge på det – og organerne er først når vi ikke er her mere. Så det løb, er ligesom ingen gang kørt endnu. (7.9.13).
HOV! Det slår mig da lige, noget vi kvinder kunne tjene penge på. Men ifølge Anni Fønsby, er det åbenbart ikke så velset i Danmark. Verdens gladeste land (Snerper) Måske ej heller M er int. i at jeg sælger min krop for cool cash..! (Igen. snerpe.) Men jeg ville også befinde mig så dårligt i fængsel. Striber klæder mig dog, men mest under en blazer – og det tror jeg ikke, fængsler stiller til rådighed. Fashion Police. It´s a crime. ; )
Anynoodle. Jeg må finde min piggybank frem, og begynde og spare op. ; )

Jeg var så heldig igår, at jeg fik lov til at komme forbi Marianne Dulong, og se hele værkstedet og butikken – men det kommer der meget mere om, snarest. Jeg venter lige på nogle fine billeder ankommer, så laver jeg et indlæg. Men indtil da, kan i tjekke hendes hjemmeside ud, lige her.

Hvad skal i lave idag? Min aften, kommer til at bestå i tøsehyggens tegn. Acie er fyldt år (Hurra) – og jeg skal spendere den, sammen med hende og en masse piger, jeg elsker. Vi skal ha´krebsegilde, og snaps. Dog ingen snaps til mig, så vil jeg “slås” – og Mr. M er i Sverige, så der er ingen til at bail me out, hvis jeg ryger i kasjotten – tror heller ikke Bella har nok mønter i sparegrisen, til kaution. Så tror jeg hopper på en G&T i stedet. Så er jeg bare et pænere menneske. Hvis den version af mig findes! Som man siger. Man kan tage pigen ud af byen, men ikke byen ud af pigen ; )

 All the single ladies – all the single ladies ; )

Ha´en fab weekend. Vi ses I morgen.

XX
R

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE GLOVES ARE COMING ON..