MUST READ INDLÆG // ROCKPAPERDRESSES..

OUTFIT // FASHION WEEK..

Sådan her så jeg ud, den eneste dag jeg var ude under modeugen (i sådan ca. 4 timer) Alot of work for a short time Fun. Ja. Vi vågner jo ikke alle op, smukke, så det kræver altså man spartler kraniet. ; )
Buksedragten er fra Hoss Intropia´s nye AW14 kollektion og min nye kærlighed. Jeg elsker buksedragter i alle afskygninger.. incl. her. Samme stil – But different. Jeg kan nok også slippe afsted med det, idet jeg har ret lange stænger, på nogle områder skal man jo vinde. Jeg har ikke de smukke ben eller de tynde ankler. Men længde og flad mave. Så er jeg med. ; )
Som i kan se, bliver jeg nødt til at ha´ bh på. After Kids. Så skal der altså noget hejseværk til, før de ser ud som der hvor de “blev født”.. To trætte tennisstømper, med en 5 krone i, som min Far altid plejer sige. (røvhul) ; )

HOSS INTROPIA

MANSUR GAVRIEL

RÅDHUSET

Dobbelt Up

Buksedragt HOSS INTROPIA // Sko Købt i Frankrig sidste sommer // Taske MANSUR GAVRIEL Via Collage The Shop // Ur ROLEX // Smykker PICO // Armbånd Charlotte Wendes..

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MUST READ INDLÆG // ROCKPAPERDRESSES..