SELV EN ROCKSTJERNE KAN GÅ NED MED ET BRAG..

ELSK HJERTET..

hf_1280x505_slide_01

Jeg har i denne tid, hjertekarsygdom meget tæt ind på livet. Så da jeg modtog denne pressemedelelse, blev jeg faktisk meget rørt. Det er dog ikke en kvinde, men en mand i min familie, der lider af dette og det har været en lang hård kamp for ham. Man skal aldrig tro at de valg man tager i livet, ikke har en konsekvens. “For du er hvad du spiser”. De glade 80´er med lidt for meget sovs og lidt for mange bajer, viser sig synligt nu. Men skal andre lide under nogle valg, man selv har taget.? Hvad med ens børn og børnebørn? Er det fair?

Motion og kost har så stor en plads i de flestes hjerter, nu til dags. Men det gjorde det ikke for 30 – 40 år siden. Vi er børn af de forældre, som kommer til at betale den største pris. Heldigvis, prøver vi at forbedre os.

Elsk dig selv – som du elsker dine børn. Elsk hjertet ??

//

Hver dag året rundt dør 19 kvinder af en hjertekarsygdom, som fx hjertesvigt eller blodpropper i hjertet: En mor, en veninde, en søster eller en kollega. Hjertekarsygdom er efter kræft den hyppigste dødsårsag blandt kvinder i Danmark. Med det nye armbånd fra Hjerteforeningen kan man være med til at støtte det vigtige arbejde for kvinders hjerter.

Støt forskning i kvinders hjerter

Armbåndet koster 40 kr. Når du køber armbåndet, går overskuddet ubeskåret til vigtig forebyggelse og forskning i kvinders hjerter. Forskning, der er afgørende for, at flere kvinder i fremtiden overlever hjertekarsygdom – blandt andet fordi man stadig ikke ved nok om kvinders hjerter, da blot 30 procent af forskningen i hjerter er baseret på kvindehjerter.

Armbåndet er et køb med hjertet og sælges i alle Matas’ 295 butikker, alle føtex’ 82 varehuse og alle KonditorBager? 57 butikker samt på udvalgte apotekerfra den 11. august.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Pi8vZ6YiUaI[/youtube]


Formålet er at redde 5 kvindeliv om ugen ? så der fra 2020 dør 2.000 færre kvinder om året af hjertekarsygdomme.

 Læs mere om kampagnen på Hjerteforeningen.dk – og giv et lille bidrag, hvis du lyster – det redder liv.

hjerteforeningen_email-footer2d5452

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELV EN ROCKSTJERNE KAN GÅ NED MED ET BRAG..