OUTFIT // FASHION WEEK..

De unge mødre. Vind i sejlene og røde kinder..

I går skulle jeg, til forældremøde på Bella´s skole.. Ja, der er mange kameler lige at sluge, når man tydeligvis har valgt i en tidlig alder at producerer børn… Man fik også blikket nogle gange, som om de tænkte jeg havde været med i “De Unge Mødre Sæson 1” “Don´t be a hater, bitchessss“.
Men man finder sig selv, siddende i et klasselokale med 24 andre forældre, der har hele 2 eller 3 børns erfaring og har både styr på hvordan intranet og forældrebestyrelsen fungerer. Jeg ved lige til nøds hvordan man tjekker sin selvangivelse and that´s it…!
Vi blev bedt om at tegne vores barn og så skulle vi rejse os op og fortælle, hvor “faaaaantastisk” vores eget barn var. Lad os bare sige, at der tydeligvis ifølge forældrene, ikke kommer nogen narkohandlere eller prostitueret, ud af den klasse. For de havde da godt kun kompetencer til at arbejde for Maersk.. At statistikkerne så siger noget andet, det skulle jeg jo ikke gøre mig til dommer for.. Måske bliver det Bella der kommer til at danse til rytmerne af “She works hard for her money” – Men jeg ville elske hende helt ind til hjertekuglen, alligevel.. ; )

Jeg er så heldig at jeg kan dele alle mine sorger med min BFF Kathrine. For hendes søn Frederik, han går nemlig i 0C. Døren lige ved siden af Bella´s klasse. De har kendt hinanden hele livet, minus 5 dage – som var de dage før, Kat poppede Fred´s. Men vi føler begge lidt, “vi er for unge til det sted”. Så vi havde aftalt vi skulle drikke os ned efter mødet, bare lige for at dulme nerverne. Mødet tog så hele 3 timer… Zzzzzzz. Prøv lige at få det her dampbarn (Moí) til at sidde stille i så lang tid. Meget svært.!! Jeg havde til min families store fornøjelse, taget min jernhest til mødet, da jeg jo vidste jeg ikke kunne køre bil senere. Jeg er nok født lidt et luksus menneske, og har altid haft en bil til at transporterer mit korpus… Mit job har så også krævet at jeg havde en øse. Lidt svært at komme på en ladcykel, med en kollektion på 300 styles ; ) Men den her baby, tager mig steder “jeg aldrig har været før”…! Ej, okay. Men den tager mig i den retning jeg cykler. Men i en hulens fart and I like it. Jeg har aldrig gidet cykle, jeg var bange for jeg aldrig kom hjem, fordi jeg var for træt – men med den her, ved jeg bare jeg nok skal nå mit lille kagehus.

IMG_2501

IMG_2474

IMG_2479

IMG_2496

IMG_2508

IMG_2509

IMG_2511

IMG_2482

IMG_2488

(Foto Credit: Brormand)

Strik American Vintage via STRØM Strandvejen // Bukser H&M // Sandaler UZURII // Taske CHANEL // Cykel via coop..

5 kommentarer

  • Haha, jeg elsker virkelig din beretning om forældremødet. Hvor er det typisk dagens danmark, at forældre mener at deres barn er det mest fantastiske i verden. Selvfølgelig elsker man sit barn mere end noget andet, men gud hvor er der mange forældre, der mener deres barn er perfekt og aaaaldrig ville gøre noget galt. (Hvis du er i tvivl læser jeg til folkeskolelærer 😉 ). Synes sgu du er sjov, og lækker cykel – jeg cykler aldrig, fordi jeg er bange for at vælte. Et mindre trauma fra min barndom, så jeg går altid, og det tager jo tosset langt tid. Burde virkelig cykle!

    Sisselykke.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Louise jc

      Du er heldigvis ikke den eneste fra de unge mødre i klassen 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Nej, det er godt jeg har dig som “partner in crime” ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • lovisen

    Altså vil lige sige, tror ikke kun det har med det at være ung mor at gøre…. Jeg er absolut ikke ung mor, var 30 da jeg fik nr. 1 og 2,5 år senere kom nummer 2. Jeg får osgå enormt lange patter af mange forældremøder (de kan dog være rigtig gode, hvis der lige er en lærer der er god til at stoppe de forældre der kun taler om eget afkom), og det endda selvom jeg nu har haft 5 år til at vænne mig til det… Forældremøder er dog overgået af grundejerforeningsmøde, det er da alligevel det mest røvsyge jeg nogen sinde har prøvet, don’t do it!!!
    Og cykler er fantastiske, jeg elsker min og cykler allesteder – er sikker på at det er så meget det nye sorte 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina

    Ha ha er også så meget med dig her … I guder en dræbende omgang at komme igennem, og i guder de elevator blikke man må igennem fra koneflokken, der ved så meget bedre….. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT // FASHION WEEK..