ALLERT. SERVICE INFO // ZENJI NEWS..

BLUE SMURF. AVIATOR OG SKÆV TÅ..

Dagens besøg på Akademikliniken er overstået – om 4 dage er jeg igen “stoneface”. Er altid lidt panisk for, når “dagen kommer” hvor jeg ikke kan rynke panden. Jeg har for et par år tilbage (et anden klinik) prøvet at vågne op, og ligne “jokeren” fra Batman. Kronisk overrasket så jeg ud, fordi mine bryn sad helt oppe i panden. Mr. M grinede så meget de dage, klart på min bekostning!! Jeg måtte selvfølgelig tilbage og få sprøjtet mere ind. Jeg ved godt Mr M synes jeg nogle gange, opfører mig som en hyæne. Men Jokeren har aldrig været et look, at jeg har været tosset med – ej heller stilede efter at ligne. 🙂

Vi er pt. på vej til Hørsholm, til 14 års fødselsdag.. (Drømmer mig tilbage til de år – det var gode tider) Man troede man vidste ALT. Man ville gerne være voksen. Man kunne det hele på den halve tid – og i virkeligheden vidste man slet ikke, hvad der ventede en. Min Mor sagde altid, “nyd din ungdom, snart skal du tænke på regninger, tomt køleskab og ingen toiletpapir på rullen”. Og hun har ret. Vi er altid løbet tør for toiletpapir. Hvordan det kan lade sig gøre, det aner jer virkelig ikke… For en ting er sikkert. “Hvad der kommer ind – det skal også ud”. Så det kommer jo ikke som en overraskelse!!!

Nå. Nok og mine ekskrement historier. Aftenen byder på middag hos Rockpaperdresses (og hendes brækkede tå), sammen med Acie og Tine Strange. Det bliver så hygsomt. og når natten trænger sig på, skal jeg forbi Modström’s 10 års fødselsdag, bare lige for at hilse på og sige tillykke. Ikke noget natteroderi. Jeg skal tidligt op og jeg drikker heller ikke. Jeg har ikke drukket 1 mdr nu. 2 mdr i sprit med ferie etc. Det er sgu mere end kroppen kan klare. Plus jeg skal være klar til Skanderborg.. Ohhhhh yaaaaay..! 🙂 Mon man allerede nu skal undskylde, for sine updates på Instagram (@rikkemay) – it’s going doooown, om en uge.. Wheeeehaaaaa!!

Hva’ laver i? Hva’ ska’ i? Hva’ tænker i?

Kys
R

SMURF OUTFIT

DIESEL JEANS

AVIATOR

STEVE MADDEN

STIG P TSHIRT

MANSUR GAVRIEL

THE BLUE BAG

T-shirt STIG P // Bukser DIESEL // Sandaler STEVE MADDEN // Bag MANSUR GAVRIEL // Solbriller UNKNOWN // Halskæde “wish bone” købt i STRØM // Armbånd PICO..

1 kommentar

  • Loulou

    Haha, jeg elsker dine skøre kommentarer, fx ekskrement-historier:) held og lykke på klinikken. Jeg er typen, der nok aldrig selv får gjort den slags, men jeg synes det er fedt at du er så ærlig om det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLERT. SERVICE INFO // ZENJI NEWS..