HYTTESKO. FESTIVAL OG PELS PÅ..

ALLERT. SERVICE INFO // ZENJI NEWS..

 [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=lgctlMsg-V0[/youtube]

I har nok set vores banner reklamer med Zenji..? Der er mange af jer der spørger til – Hvem? Hvad? Hvor? Og ikke helt forstår konceptet. Jeg har vedhæftet en video om Zenji, som egentlig meget godt beskriver, hvad DU får ud af det.

Jeg har nu også muligheden for at give jer lidt ekstra.. Hvis i vælger at skifte til Zenji. Så kan du i rabatkoden skrive Theinsider. Den kode giver et ekstra gavekort på 200 kroner til Ezzence.dk, så du har noget mere at shoppe for ; ) Alt er jo værd at tage med. (Man er vel kvinde?)

Bare lige til en lille info.

Dejlig aften

XX
R

(Lavet i samarbejde med ZENJI)

3 kommentarer

 • Anne S.

  Jeg har læst på trustpilot, at flere klager over dækningen. Hvad er din oplevelse?

  Må lige nævne, at jeg virkelig nyder at læse din blog, synes du skriver rigtig godt og det er super hyggeligt og underholdende at læse med. Er altid glad, når jeg kan se, at der er kommet nye indlæg fra dig på bloglovin 🙂

  Kh. Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Anne.

   Er det rigtigt?? Gud det har jeg slet ikke hørt. Det er jo 3 mobil´s master at de går under. Vi er glade for det hvor vi bor. Jeg har slet ikke haft nogle problemer. Trust me. Bella snakker med sin Mormor 40 min hverdag. Nogle gange kunne man godt ønske at forbindelsen røg ; ) Haha..

   Tusinde tak for dine søde ord – jeg er meget glad for, du læser med. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne S.

   Haha, 40 min., det var længe 🙂

   Ok, tror jeg giver det en chance så, har ellers været fast kunde ved telmore i 11 år – så måske er det også på tide at teste noget nyt 🙂 Mange tak for dit hurtige svar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HYTTESKO. FESTIVAL OG PELS PÅ..