STRÅHAT. DYREPRINT OG STORE STAMMER..

NÅR INTET END DET BEDSTE – ER GODT NOK..!

For et par uger siden, holdte Bella sommerfest/afslutning for børnehaven. Ja. Mange har nok ment at jeg er gået lidt over stregen. (hvilket de nok har ret i) Men da jeg planlagde det, gav det hele så god mening. Der var lavet lister med 2 do´s – og lister for lister. Jeg skulle ikke glemme noget, og der skulle være styr på det hele. Der blev pyntet op i hele haven og på vores terrasse. Der skulle være nailstation, hvor pigerne kunne få ordnet negle. Der var masker de skulle male. Der var pølser m. brød til frokost. Is m. guf til dessert. Balloner i alle farver og indianer telte, hvor de kunne gemme sig. Bella havde pyntet op, med hjemmelavede pynt.. (ikke lige i morens ånd ) Men nu var det jo heller ikke MIN fest ; )

Mange har spurgt til hvad jeg købte ind, hvor og hvad –  Så jeg har prøvet at lave en lille liste over det at vi brugte. (se nedenunder billederne)

IMG_1844

IMG_1828

IMG_1824

IMG_1826

IMG_1820

IMG_1822

IMG_1849

IMG_1827

IMG_1845

IMG_1829

IMG_1836

IMG_1875

IMG_1835

IMG_1838

IMG_1851

IMG_1852

IMG_1862

IMG_1876

IMG_1856

IMG_1853

IMG_1854

IMG_1855

IMG_1885

IMG_1860

IMG_1868

IMG_1863

IMG_1867

IMG_1881

Liste til fest: 
Pynt fra RICE // Masker fra Avformshop // Mad fra LIDL // Chips fra KIMS // Dessert fra Carte d´or // Drikkelse fra RYNKEBY 50 // Balloner fra Euroballon.com // Neglelak BY K

RICE: Er alt hvad jeg ville ønske at jeg var. “Fun, colorfull and creative” ; ) De gør enhver fest, sjov og farverig – og de har altid alt hvad man leder efter. De har åbnet webshop, så nu kan man også shoppe online.

LIDL: De havde alt hvad jeg skulle bruge – og der er lige blevet bygget en ny LIDL, ved siden af hvor vi bor. De har guf, der bare skal røres i 5 min, de har isvafler, pølser, brød – you name it. Så man skal ikke handle, mere end et sted. Du kan fylde 700 poser uden at blive rippet og det er top kvalitet.:
(Pølser, brød, ketchup, vafler, guf, frugt, skumfiduser, krymmel, drikkelse etc.)

Mad & Drikkelse: Er udelukkende Bella der har valgt, hvad hun kunne tænke sig.. RYNKEBY 50 er med 50 mindre kalorier – tænkte med alt det sukker, så var det nok en god ide, og prøve deres nye juice af. Så vi ikke ville få børn, der løb på væggene.

KIM´s SBRØD: Poserne passede perfekt i str. og ville sikre at de ikke overspiste af chips.

Maskerne: Valgte jeg fordi, at jeg synes at der skulle være nogle aktiviteter – det viste sig at være et kæmpe hit.

BY K Neglelak: Synes at det kunne være hyggeligt, at man kunne lave noget girly med pigerne. Imens at drengene hoppede på trampolin og legede skjule i teltene.

Så her var der lidt ideer til hvis i skulle holde en børnehavefest. Håber at i kunne bruge det ; )

XX
R

9 kommentarer

  • B

    Indrømmet: Når jeg ser det på skrift er du sådan en af de forældre, som kan give mig stress over at holde fest og leve op til din standard. Derudover er jeg jo mor til en dreng, så nailstation behøver jeg jo heldigvis ikke tænke over (kunne måske hejse dem op i vores træer og lade dem rapelle ned? Mon det er populært hos de andre forældre? Nok ikke). MEN – når jeg er billederne af det hele er det så fint og jeg håber at Bella var glad – det er jo det vigtigste. Og hvor er det fedt at hun har en mor, som bruger tid på at pynte op og gøre hendes fest til noget særligt. Vil du holde min næste fødselsdag?

    //B

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Jeg synes at du skal lave dart skydning – hvor de skal stå med bind for øjnene og en ballon på hovedet ; ) Bella havde en fest – og det var også det vigtigste ; )

      Dejlig aften

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • B

      Hahaha – God ide! Så tror jeg vi går all in og laver et tema ud af det (han hedder Wilhelm) og i stedet lader dem få et æble på hovedet og stikker en af de andre en bue og pil og så kan de ellers more sig.
      //B

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Elsker du ikke længere ka håne mig for at være moren der går all-in, you and me we are the same skat

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      haha… Ja du har ret. Jeg gik nok lidt all in ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • c

    Jeg hæfter mig ved huset og haven. Det ser fantastisk dejligt ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ja mit “lille” Kagehus. Jeg er meget glad for det. På trods af, at første weekend vi overtog det, oversvømmende hele kælderen med 70 cm kloak vand ; )

      Dejlig Fredag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgitta

    Det ser helt fantastisk ud!

    Jeg har tænkt mig at tyvstjæle maskedekorationen. Vi skal nemlig selv holde kombineret fødselsdag/afsked her til august. Må jeg spørge, hvor du har købt de dejlige tykke tuscher børnene bruger? Tak!

    Kh
    Birgitta

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRÅHAT. DYREPRINT OG STORE STAMMER..