HVAD GEMTE SIG I POSEN // ALLE SPØRG INGEN VED DET ; )

LEVERPOSTEJ. KOLD MÆLK & HOME SWEET HOME..

IMG_6255

JA! Livet er jo ikke en stor ferie. Man skal jo hjem til reality på et tidspunkt. Vi er ankommet til hytten efter 10 dage i Sydens varme. Til gråvejr. Garfield Mandag. Tomt køleskab og kloakvand i kælderen. Damn YOU regnskylle. Heldigt at vi har for en formue plastik tank, gravet ned i haven. For vi havde jo for 2 år siden, oversvømmelse i hele ælderen med 60-70 cm kloakvand OVERALT!! Jep. Jeg har haft mine naboers ekskrementer smurt op af væggene i hele min ny renoveret kælder. Det er sat´me ikke “win win” for nogen..Yiiiks. Så denne gang gik det ikke så slemt til. Den lukkede vandet ud som den skulle, men der nåede så lige at komme præcis nok ind, så det stank af crap i hele huset. Ohhhh livet som husejer, bringer mange glæder. Det her er bare IKKE en af dem.

Nu vil jeg hoppe i seng og se et afsnit af “Orange is the new black” – alle snakker om den, så jeg må heller komme igang.

Natti nat.

XX
R

1 kommentar

  • Åh, hvor lyder det som noget af en velkomst. Håber at Orange Is The New Black (og noget is!) kan gøre op for det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD GEMTE SIG I POSEN // ALLE SPØRG INGEN VED DET ; )