EARLY BIRD. PØLLEKAFFE OG LAMME FUTTER..

KOSTBAR CARGO. OVERVÆGT OG SURE TÆER..

foto 1

Nå. Jeg har besluttet mig for at rejse. Så må vi bare krydse fingre for at det går “smooth” – Magter ikke at sidde på et fly og hyle af smerter. Dog er jeg blevet lovet vindues pladsen, under “take off and landing” så det hjælper lidt på det. Ved dog godt at Mr. M har proppet mig over i hjørnet, så de andre ikke skal se at jeg “tuder”. “nobody puts baby in the corner” ; )

Bumbum og jeg, har fået ny kuffert. Snak lige om opturs oplevelse. Jeg har siden 2008 haft en skriggul DELSEY kuffter i hård plast. Sådan en med 2 hjul, hvor du faktisk selv bærer din kuffert og alt hvad der er i den. Du kan ikke komme rundt med den. Held og lykke hvis du skal ind i en elevator og du kommer på den forkerte side af den. Så kommer du aldrig ud igen. Taler af erfaring. ; )
Men jeg fik den af min Mormor, da jeg skulle til Kentucky – på sprogrejse. Så efter 16 år, der tror jeg godt at jeg kan forsvare at få en ny.
Plus Mr. M er ved at være træt af mig, fordi jeg har bundet sløjfer på den og den har klistermærker fra hele verden. Han synes at den begynder at være ret pinlig og vi ligner turister. Men så igen. Så find din egen kuffert Mulle…!!

Den her er top smart. Den hedder Chatelet og er den nye i DELSEY´s serie. Grunden til at mit hjerte faldt på denne, var klart fordi den har 4 hjul. I ved, sådan en hvor man bare kan spæne rundt i lufthavnen og den følger med. Bella mener at hun skal sidde ovenpå den. Det tror jeg så ikke lige kommer til at ske. Men den er crazy rummelig, selv Bella kunne være i den og dette er kun i den ene side. Vi kan ingen gang, fylde den op. Det er så aldrig sket før.

Jeg er nok ikke den bedste til at pakke – og jeg hader det faktisk allermest. For jeg vil have hele min garderobe med. Det kan man jo ligesom bare ikke. Så jeg var inden og goggle på ordet “packing” – og DELSEY har faktisk lavet denne guide, til hvordan man får mest muligt presset ned i sin kuffert. Find den her..!

Til alle jer der skal rejse – Bon Voyage

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EARLY BIRD. PØLLEKAFFE OG LAMME FUTTER..