BEAUTY // HEVI SUGARING VOKS..

HVAD LAVER JEG EGENTLIG ??

Hvad laver du?

Nogle dage (som blogger) kan man virkelig godt tænke.. Hva´fa´en laver jeg egentlig? Hvorfor udsætter du dig selv for det her? Hårde ord og nedsættende bemærkninger bliver slynget ens vej. “Shit du er dårlig til at stave”. “Øhhh. Hvem tror du at du er?” “Hvilken slags gramma bruger du, det er da helt a´helvede til” etc…!! Mange har ikke læst med fra starten og det er jo også helt fair. Men jeg startede bloggen i tidernes morgen, fordi at jeg blev kørt ned og jeg skulle finde min vej tilbage til det “normale” liv. Mange ord var glemt og basale ting som ordet kniv, kunne jeg pludselig ikke huske, og hvis jeg gjorde, kunne det tage lang tid for mig at få det stammet frem. Jeg har slået mit hovede rigtig meget og det forhindre mig i og gøre og tænke, som mange andre (og som jeg gjorde før). Jeg gennemgår hele min skolegang igen, fra børnehaveklasse til 9 klasse, hvor jeg skal lære at stave og sætte kommaer og punktummer. I har ingen anelse om hvor blottende det er for mig, at offentligt “øve mig” til alles syn, og uden en skolelærer til at guide en. Det har været meget grænseoverskridende for mig, at skulle øve mig foran et publikum, og jeg har flere gange mistet lysten til at skrive, når jeg fik sådan nogle “dumme” beskeder. Det har helt klart gjort, at de lange historier at jeg plejede at skrive, er blevet erstattet af kortere versioner. Det er en skam, for det var faktisk noget af det at jeg elskede allermest ved min blog, det var når jeg fik lov til at give hjertet frit løb. Lysten er der bare ikke rigtig mere, og det gør mig super ked af at pga. en persons uvidenhed og manglende på filter, og det stærke lyst til at kritiserer en form for skrift, at det skal tage glæden fra en anden. Det er så vigtigt, hvordan at vi taler til hinanden, for der sidder en modtager i den anden ende af en uigennemtænkt besked/kommentar.

Så NEJ. Jeg er ikke journalist. Jeg er ikke perfekt i min skrift og stavning. Jeg er ikke skolelærer og min kommasætning er ikke perfekt. Jeg er dog en pige, der har noget på hjertet og en lang vej at kæmpe, for at komme tilbage til hvad der “var engang” og hun kæmper så ekstremt meget i stilhed, så ingen kan se hvor hårdt det er og hvor ondt det gør. Jeg gør mit bedste og så kan ingen gøre det bedre. Vi skal alle huske på at livet er ikke altid som det ser ud på billeder. Vi andre kan ikke se, når nogen har ondt eller går igennem udfordringer i livet. Så tænk lige en ekstra gang, når man får lysten til at sende en kommentar, en andens vej – og husk så dig selv på, at du læser med på en blog (eller blogs, generelt) helt gratis –  og det heldige ved blogs er, at vi er så mange om buddet. Så man kan jo bare “Blogoff” hvis man ikke kan li´det man læser. ; )

Ha´en dejlig weekend

XX
R

48 kommentarer

 • Lene Brunebjerg

  Hej Jeg har aldrig skrevet en kommentar før, men synes dog det er på sin plads i dag! Jeg er en halvgammel “kone”, som hastigt er på vej mod de 50. Jeg læser en del blogs, men du er den bedste at følge og det er du, fordi du skriver så sindssyg godt! Du er meget ligefrem i din måde at skrive på. Bliv endelig ved og tvivl endelig ikke på dine evner som blogger…..for du er bare god. Lene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Lene.

   Tusinde tak for dine søde ord. Det varmer bare så meget. Vi er nu engang som vi er, og vi alle kæmper med noget. Det er bare nogle gange svært at kæmpe med noget, og samtidig bliver man mejslet til jorden, og gang på gang rejse sig op.

   Men rigtig mange gange tak for din besked og tak fordi du læser med.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophia

  Kære Rikke,
  Åh, det må være svært at konstant lukke for de negative kommentarer, som uden tvivl kommer din vej (og også andre bloggere, som er så modige, at fortælle om deres privatliv, og ikke kun om fashion, bolig etc).
  Jeg husker altid på, at når folk omkring mig dømmer mine valg, eller tager stilling til/og fortæller mig uden at jeg har bedt om råd at:
  Nogen gange forstår folk ikke dine valg – det behøver de ikke! Det er ikke for dem!

  Du har en skøn blog! At folk har så travlt med negative kommentarer må være tegn på usikkerhed fra deres side!

  Rigtig god weekend til dig og din familie!

  Kh Sophia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Mange tak Sophia.

   Du har ganske ret. Det er rigtig svært at lukke af hele tiden. 99 % af gangen kan jeg. Der ryster jeg bare på hovedet og skriver videre. Men lige den sidste procent. Der taber man bare gejsten. Det kan være rigtig svært det her blog ræs. Men jeg elsker det så meget, så jeg kan ikke bare give det op. Vi skal alle bare tænke over, hvordan at vi snakker til hinanden.

   ; )

   Tak fordi at du læser med.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Kære Rikke…
  Jeg har læst med på din blog i et halvt års tid, men ikke kommenteret på dine indlæg før.. Som læser glemmer man nogen gange, at der sidder “et rigtigt menneske” bag skærmen , og d falder mig ikke så tit ind at kommentere på indlæggene… Før idag; har bare så meget lyst t at sige til dig, at jeg at jeg virkelig synes at du har en fin og vedkommende blog og en rigtig fængende skrivestil.. Det er SÅ befriende, at du tør åbne op og skrive om dine kampe, usikkerheden og at livet altså ikke altid er så glitrende som det ser ud på Instagram!!! Kæmpe klapsalve for det!!! Jeg har stor respekt for at du gider bruge din tid på at dele din hverdag med os andre – det er faktisk rigtig givende at spejle sig i, også selv om rammerne mv måske ikke er de samme som dine… Så søde Rikke… Håber ikke du lader dig slå ud af negative røster ( og Gud hvor er jeg lamslået over at folk bruger krudt på at rakke andre ned på den måde??!! Hvor er det usandsynligt lavt!!!) – vi er mange der er glade for, at dine beretninger kun er eet klik væk!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Lise.

   Mange tak for din søde besked. Jeg elsker jo at dele mit liv med jer – det betyder lige så meget for mig at dele, som for dem der læser med. Tror aldrig jeg kunne stoppe med bloggen, og føle mig hel.

   Mange tak fordi at du læser med ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Kære Rikke
  Du er så ærlig, sød, absolut med masser af humor og nede på jorden! Så hvem end der har
  Været så nederdrægtig at bilde sig ind, og skrive sådan til dig burde skamme sig!
  Folk skal lære at tie når de ikke kender folk for andet end det de læser, vil æde min
  Gamle hat på, at folk som kender dig og som har mødt dig vil sige som jeg. Du er helt
  Igennem fantastisk og har mere at byde på end de som hagler dig ned med kritik. Så
  Lov mig, keep up the good work.
  Så hvem end du er, som sidder bag din skærm og giver negativ kritik, skam dig!
  Knus fra Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Søde Heidi.

   Nogle gange er folk bare mega upassende. Det er det, der er kommet ud af den her reality verden at vi lever i. Men bare fordi at man stikker næsen frem, giver det ikke nogen ret til, at hakke den af : )

   Sætter stor pris på at du læser med. (but you know)

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majbritt

  Hej,

  Jeg læser med hver dag, og synes du er skøn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak, Majbritt.

   – og tak fordi at du læser med ; )

   Knus

   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej Rikke
  Tag dig endelig ikke af negative kommentarer.. det må være et menneske der har det dårligt med sig selv.. siden de har behov for at nedgøre andre. Jeg synes at du har en skøn blog, og kan godt lide at du kommer ind over så mange forskellige emner. Det betyder da ikke en hylene fis at der er en enkelt stavefejl hist og her.. det er jo meningen med ordene, der er vigtigst !
  Forsæt endelig med at gøre nøjagtigt det du gør 🙂
  Ha en dejlig varm dag.
  Knus fra Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ja det er den åbenlyse ulempe ved tilgængeligheden i dag – folk glemmer deres manere. Vi er jo alle forskellige, og kan forskellige ting (ja måske grammatik ikke er din stærkeste side lige nu, men tilgengæld er du meget åben, ærlig, velformuleret, og inspirerende). Vi burde have meget højere respekt for andre! Især når man ikke kender deres præmisser. Jeg er opdraget med frasen “hvis du ikke har noget pænt at sige, så lad vær’!” , og den synes jeg altså flere burde have i mente, især når de skriver. Det er simpelthen for nemt at slynge ud uden at stå ansvar, når man gemmer sig bag en skærm.

  Så herfra fra du ihvertfald et kram med på vejen! Jeg jeg følger i hvertfald trolig med! Du gør det super godt! Jeg føler jeg får et ærligt indblik i dine tanker, og det er egentlig også det jeg helst vil have

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie K

  Jeg har læst med i et godt stykke tid efterhånden, og ja, jeg har ærligt talt studset lidt over din stavning, men det er ikke noget der har påvirket min lyst til at læse din blog på nogen måde.I det store hele handler det jo på en blog primært om HVAD man formidler, og ikke i lige så høj grad HVORDAN man formidler det. Og du har en rigtig fin blog, og jeg synes bare at du skal se at komme igang med at skrive de lange tekster igen – så må dem, der ikke kan håndtere det “blogoff”, som du selv skriver. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  RIKKE!!! Der er noget vigtigt du skal vide.
  Jeg har aldrig kommenteret her før, men NU…. Nu kan jeg ikke lade være.

  Da jeg stod og skrællende kartofler i går aftes kom jeg af en eller anden årsag til at tænke på dig.
  Jeg tænkte “Det er i grunden mærkeligt at jeg altid har været en stavenazist, der virkelig bliver irriteret og forstyrret af, når noget ikke er stavet rigtigt./grammatikken er forkert. MEN når jeg læser din blog er det slet ikke tilfældet. I stedet synes jeg bare at du er TOPklasse sej, at du bare skriver alligevel”.

  Uden pis, det stod jeg og tænkte på i aftes!!! Jeg ville dog ikke skrive det til dig, fordi jeg ikke ville gøre dig ked af det ved at gøre opmærksom på dine fejl. Jeg har ikke læst med fra starten, dog længe nok til at jeg flere gange har læst passager om din ulykke for nogle år siden, men jeg har aldrig vidst at det var så slemt – jeg troede bare du slog benet! 🙂 Dumme mig.
  Så jeg har tænkt at du måske var lidt ordblind eller noget, og at du i hvert fald under alle omstændigheder er cool at du skider på det og kører så god en blog alligevel.

  Hvor er jeg glad for at have fundet ud at hvad der skete og hvorfor du gør som du gør. Selvom jeg virkelig også synes du var sej før, har dette givet så stor forståelse for din situation.

  Jeg gentager lige: Du er sindssygt modig, sindssygt sej.

  Kram til dig.
  /Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hej Lise

   Mange tak for dine aften tanker ; ) Hvor er du sød. Jeg er glad for at du stadig har lyst til at læse med, på trods af de små fejl der befinder sig i mine indlæg. Hvis jeg var helt fejlfri, så havde jeg sgu lavet et magasin på tryg, i stedet. Men hvad er der sjovt ved at ha´et magasin som er fejlfrit, hvis ingen køber det. Så er det alligevel lidt sejere at ha´en blog med “masser” af skrive fejl, fra hjertet. ; )

   Men det kan da være at vi to skal tage en kaffe, og du kan friske min hukommelse op, igen ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • malsen

  Smukke du
  Jeg forstår, for det første, slet ikke, at der er så lidt pli tilbage i DK, at man synes, man har ret til at ytre sig om andres udfordringer på den måde, med mindre man bliver direkte adspurgt. Når det så er sagt, så er der desværre små mennesker, som udelukkende “får lukket damp ud” på den her måde. Jeg gætter på, at de er mega-misundelige, når alt kommer til alt … krydret med lidt jantelov og lidt dansk brokkementalitet. Det er tough, at de ikke bare hopper videre. Tough, at de lader deres galde gå ud over dig, der absolut ingen kat gør fortræd. Hvis de kendte dig … bare en smule … så ville de dø af skam, for du er så skæppeskøn og fab-tastisk.
  En anden ting … den tid, hvor man retfærdiggjorde folks værd ved at sidestille dem med evnen til at kunne stave hvert et ord rigtigt, bygge fejlfrie sætninger, sætte korrekte kommaer, være hjemme i kongerækken, kunne 20 salmer udenad samt alle tyske bøjninger og den lille tabel, er altså en saga blot. Vi vil have hele mennesker med gejst og vilje, for det har samfundet heldigvis fundet ud af er vigtigere, når hjulene skal køre rundt. Det uddanner vi børnene til at blive i folkeskolen i dag. Vi har fået en ny karakterskala, hvor 12 er det bedste. For at få 12 kan man godt have/ lave småfejl, såeh ….tror de der mennesker, der er dumme mod dig, simpelthen har glemt at følge med tiden. Og det er jo deres problem – det er i hvert fald dem der falder først af vognen, når den kører stærkt og ikke dig 😉

  Knus
  Marlene
  (skolelæreren .. heh heh …)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Malsen.

   Hvor er du bare sø´- tusinde tak for alle dine søde ord. Men ja. Janteloven er nådesløs ved alle – det er desværre den verden vi lever i. Alle burde leve lidt mere efter “tal pænt” versionen.

   Jeg håber at vi ses SNART, måske jeg kan få nogle skrive fif af dig. Du er jo skolelæreren. Bare du ikke tager spanskrøret med ; )

   Tak igen for dine ord.

   Kys
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  Det du laver, er sindssygt godt og værd at læse om dagligt.

  Smadder synd for dem som bruger tiden på at fortælle dig noget andet!

  Ha en god dag og nøj en lexi taske 🙂

  Kh Dina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Ø

  Åhh, jeg har savnet dine lange indlæg. Har næsten læst med fra starten, så jeg er selvfølgelig også oplys om hvorfor du skriver som du gør, og hvorfor bogstaverne er byttet om hist og her, men HEY! Dem der skriver grimme ting, eller mener at de er så seje at de skal fortælle dig hvad du gør forkert kan uden tvivl SAGTENS læse hvad der står. Så helt og aldeles blog off til dem. Bum!

  Keep up the good work!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kender dig i virkeligheden – dér er du lige så dejlig som her. Det er en samlet pakke og ikke en forestilling – du er her som i virkelighed; ligetil, ukrukket, grinende, powerfyldt. Stik du dem bare en håndfuld kommaer, så kan de sgu selv smide dem ind, hvor det passer dem og garanteret hygge sig med det ,,,,,, Og resten kan heldigvis blogoff!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Kære søde Rikke
  Du skal blot fortsætte den vej og den kurs, som du finder er rigtig for dig!!
  Jeg er en af dine faste læsere, og det, som netop er godt ved din blog er den måde, du formidler på. Du er så ligefrem, så ægte og så autentisk. Der er ikke noget forlorent over dig, og du tør vise dig selv.
  I denne blog verden er der netop brug for ægte mennesker, som tør vise sig selv og deres sårbarhed, og det er du et godt eksempel på.
  Der er masser af blogs, man kan læse, som er med glamour, galla og facader. Dem skal der også være plads til, men netop derfor er det godt, at du skriver og gør, som du gør.
  Med dette vil jeg bare sige kære Rikke, forsæt, du er på rette vej.
  Fortsat dejlig dag til dig i det smukke sommervejr
  Hilsen Lone

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel

  GUD hvor er der dog mange nederen mennesker rundt omkring. Og hvor ærgerligt at du skal belastes af dem, men jeg kan kun tilslutte mig de andre kommentarer. Du har en super skøn blog som jeg ivrigt følger og du skal tage dig mindst muligt af dumme kommentarer som kommer fra folk med enorme mindreværdskomplekser. Og tænk at der for hver negativ kommentar er utallige mennesker some sidder og nyder dine små, skønne historier på din blog…KH Christel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg synes at den Rikke du ER, er både sød, modig, smuk og sej. Det må dumme kommentarer simpelthen ikke få dig til at tvivle på, men jeg kan godt forstå hvis det af og til kan være hårdt. Tak for blog Rikke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Kære Rikke

  Kan sagtens forstå hvis du til tider bliver ramt af de negative kommentarer, desværre er det blevet lidt for let at kritisere andre uden at skulle stå til regnskab for det !

  MEN helt ærligt, du har en skøn måde at skrive på, du virker så uhøjtidelig, ligefrem og som om det falder dig utrolig “let”at formulere dig fordi du bare er dig selv og ikke forsøger at vise et bestemt billede af dig eller dit liv.

  Så at der er et par fejl her og der, det er på ingen måde noget der ødelægger helheden. Det er så hyggeligt at læse dine indlæg… Og er sikker på at du er en helt fantastisk mor for lille Bella.

  Du må ikke lade et par tankeløse mennesker ødelægge det for dig…

  Stort kram til dig… Du er for sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit

  Elsker at læse din blog! Du er så naturlig og sød! Har selv ptsd efter en slem operation som tog over tre timer og jeg var ved bevidsthed. Så kender alt til ikke at kunne huske mv! Det er bare så hårdt! Især når man har kunnet have så mange bolde i luften og nu lige kan holde på en!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg er ligeglad med din gramma, jeg nyder bare at læse med om det hele. Folk går i for små sko …. det er mest synd for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frede

  Du er simpelthen så inspirerede, og har da virkelig noget på hjertet i forhold til andre ofte lidt kedelige og ens blogs. Så skid da hul i stavning og grammatik !!!! Du er så sej og jeg har så dyb respekt for at du gør det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fedt indlæg, Rikke! Jeg synes fandme du er sej og virkelig inspirerende. Jeg ved ikke om jeg havde turdet det samme hvis jeg havde stået i samme sko. Kæmpe respekt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mandana

  Hej Rikke

  Du må bestemt ikke stoppe med at blogge ! Synes du gør det skide godt.
  Og som en skrev længere nede, så havde jeg også bemærket nogle stavefejl, men ærligt så troede jeg måske det var lidt ordblindhed – og hvis det var – er der overhovedet intet i vejen med det – der skal være plads til alle. Desuden synes jeg det er mega småligt af nogle læsere, at hæfte sig ved små stavefejl – helt ærligt – Come on – så læser man jo heller din blog, fordi man kan lide den – men kun for at være provokerende og komme med dumme bemærkninger!
  Som jeg skrev til dig nogle uger siden, var jeg begyndt at følge din blog, så synes da det er rigtig fint, at du måske bare lige opsummere hvad du har været igennem – så man ved hvad du går og døjer med. Men jeg er ked af, at folk har behov for at kommentere dine stavefejl og være lede – så burde folk sgu bare følge en anden blog, hvis det er sådan et stort problem for dem. Desuden synes jeg måske, at dine stavefejl gør din blog mere charmerende og “nede på jorden” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bittem

  Kan ikke undvære den lille daglige dosis fra dig!
  Hvad er det ufornuftigt Gavriel, de har sneget sig ind!?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bittem

   Altså, den ipad, jeg har aldrig villet skrive ufornuftig, synes den sorte taske ser yderst fornuftig ud!
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina B.

  Bare bliv ved at skrive, Rikke. Det er ikke kommasætning der er mest vigtigt.. Det mest vigtigt er at du skrive fra dit hjerte. Og det kan man læse..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Tusinde tak, Kristina ; )

   Tak fordi at du læser med.

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej.

  jeg har læst din blog fra starten og det er den jeg hele tiden vender tilbage til, da jeg blandt andet synes det er super inspirerende og forfriskende at møde en “uperfekt” blogger. jeg er faldet head over heels for din skrive stil og den du er, har ellers altid haft et lidt anstrengende forhold til blogger.

  varme sommer kram din vej

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Ej hvor er du bare sød Caroline. Det er jeg virkelig taknemlig for ; )

   Rigtig dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise W.

  Hej Rikke,

  Jeg nyder at læse med på din blog med lige præcis din unikke skrivestil, hvor man som læser for fornemmelsen af at du skriver hvad der falder dig ind og ikke pakker dine tanker ind i en meget poleret facade. Selvom jeg er sikker på, at du garanteret bruger meget mere tid på hvert indlæg end man lige regner med.

  Så bliv ved med at være dig selv og luk af for de grimme kommentarer. Det er så forargeligt, at folk tror de kan tillade sig alt gemt bag en skærm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Hej Rikke

  Jeg elsker din blog, så bliv endelig ved på din måde;0) man bliver så glad af at læse med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, det var altså ikke meningen, der skulle snige sig sådan en mærkelig signatur ind – ville blot sende et hjerte og en sommerhilsen, men kan ikke slette…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kom endelig med dine lange historier – korrekt tegnsætning eller ej, så er de simpelthen så hyggelige og morsomme! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F**K the haters! Som de unge siger. Det er dit univers og du kan gøre som du vil. Kan folk ikke lide lugten i bageriet så er det bare goodbyeRuth!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Hej Rikke
  Jeg læser din blog hverdag og synes, at det er en af de bedste blogs der findes- fortsæt endelig med at blogge 🙂
  Hilsen M

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Hvor er du bare SÅ sød. Tusinde tak skal du ha´og tak fordi at du læser med ; )

   Dejlig dag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Kære Rikke.

  Jeg er ganske ny læser og faldt over din blog i forbindelse med, at jeg gik på barsel og skulle finde nyt indhold i mit liv.

  Nogen mennesker er nogle skvatnavler og der vil altid sidde bitre mennesker derude, som skal have en holdning til alle andre. Jeg håber ganske enkelt, at du kan se ud over det og vide helt ned i mavsen, at du giver noget dejligt til rigtig mange mennesker. For helt ærligt.. Jeg er normalt sådan rimelig meget grammatik- og stavenørd og jeg har intet bemærket i nogen af dine indlæg. De mennesker har sikkert bare skulle finde et eller andet at hakke ned på og så vil jeg se det som et kompliment, at der intet er at sætte på indholdet, som er værd at kritisere.

  Jeg håber i hvert fald, at du ikke lader dig slå ud af det og fortsætter i bedste stil. For mens jeg sidder her som nybagt mor, smurt ind i gylp og med en verden, der pludselig kun handler om vasketøj og ammetidspunkter, er det simpelthen så dejligt at læse om en anden mor, der kan overskue at arrangere crazy børnehavefester iført høje hæle og en millard balloner, imens hun ligner en million.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   Kære Stine.

   Hvor er jeg bare glad for din besked. Det er altid noget at der varmer helt vildt. Jeg er altid så utrolig glad for når folk læser med i mit skøre liv. ; ) dejligt at jeg kan underholde, så er min mission opnået.

   Tillykke med afkommet, om nogen ved jeg hvad det vil sige at være på barsel. #dontgocrazy ; ) Det er pikke hårdt og man bliver skør af og snakke med sig selv. Folk der siger andet, er fulde af crap. Men der er lys for enden at tunnelen. om 12 mdr er du tilbage til et nyt liv og et ny hverdag. Det er faktisk der at livet rigtig begynder, når man skal jonglerer barn og karrierer.

   Dejlig Søndag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Andersen

  Jeg tror aldrig jeg har kommenteret før.. din blog er en af dem, jeg ind imellem kommer i tanker om, og læser helt tilbage til sidste indlæg jeg læste. Jeg er kun 19, men du minder mig om en voksen i mit liv. Hun er pisse sej. Det synes jeg også du er. Det er skønt, at du er mor med blog, men samtidig menneskelig. At du skriver om at hade haven, om at synes mand og børn er irriterende, om ikke at være helt tilfreds med alting. Men på en sjov og let måde. Og også om de gode ting. Det er virkelig et friskt pust i blogland. Jeg synes det er fedt, at du skriver det her også. For helt ærligt, så har jeg måske undret mig over de kommaer…. men har bare tænkt, at du var sådan en voksen en der måske aldrig lærte det helt, fordi du havde det fedt istedet, og at du desuden var skideligeglad nu – tror det har været din lette, sjove og sarkastiske måde at skrive på, der har givet mig den overbevisning. Jeg er ked af at høre din barske historie, selvfølgelig er det svært at få kritik, specielt på sådanne områder.. men det er altså virkelig ligemeget, hvor de kommaer står 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Søde Rikke… den evige reminder om at de sociale medier er med vores børn helt fra start, og vi må huske at kigge dem over skulderen engang imellem, uden at krænke deres privatliv tror jeg, for hvis vi lader være, så bliver de små forkælede unger der tror det er okay at skrive lige hvad der falder dem ind, fordi de sidder bag ved en skærm hvor ‘ingen kan se dem’… Jeg ser det jo desværre allerede nu på Instagram og snapchat hos min datter – på 11…. Hun får af og til beskeder hvor jeg tænker – haaallllooo… er der da ingen voksne i nærheden af det barn, siden hun kan skrive sådan til et andet barn….

  Jeg har ofte lyst til at hive en igennem skærmen og belære dem lidt om hvordan man taler pænt, men desværre lader det sig jo ikke gøre 🙂 Jeg håber altid det er ikke er ‘voksne’ mennesker der ikke helt har lært hvordan man opfører sig endnu – men desværre er det jo alle aldre og alle slags mennesker, der nogengange sidder bag en skærm og syns’ livet der er lettere end at bevæge sig ud i virkeligheden, hvor man måske bliver stillet til regnskab for sine handlinger…

  Heldigvis er du en stærk og klog kvinde – smuk og vittig og sød og med det lækreste ur længe set – det kører for dig 🙂 Du har magten – du sletter dem bare – og hvis du kan se ind bag skærmen hvor de kommer fra – så send deres forældre et heads-up-jeres-unge-har-brug-for-opdragelse-tip også :-))

  Knus og kærlige hilsner- OG TAK – for at vi må følge med og blive beriget af dine ord hver dag!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Rikke,
  Jeg eeeeelsker din blog. Den er bare så super hyggelig, pissesjov, og samtidig inspirerende. Du har en overfed stil så jeg følger altid med. Hatten af for at du er så overdrevet sej. 🙂 jeg læser med uanset længden på dine indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BEAUTY // HEVI SUGARING VOKS..