FISKE FANGST. SUEDE SHOES OG RØDE LÆBER..

ARMCANDY..

ARMCANDY

Selvom man er på ferie, skal man ikke gå ned på arm guf. Det her er et godt enkelt mix – og meget mig. De er ikke for voldsomme og generer ikke en, når man hopper rundt på stranden som en strandløve (like that´s gonna happend) ; )
Armbåndet med hjertet er 4 år gammelt – og fra PICO (de sælger dem stadig) Man kan slet ikke se nogen, former for slid – så det er sgu en god kvali´varer. De to første grønne, er også fra PICO´s  – men fra deres nye kollektion – de er dog ikke på nettet. Men man kan ringe til dem, så sender de med et smil.
Hos PICO har de nu besluttet sig for at deres smykker, skal være tilgængelige i andre butikker – så efter modemessen, kommer vi til at få glæden af og kunne købe dem. (det har også kun taget 10 år….smil)!!
Det sidste er fra Charlotte Wendes – og er også en af mine yndlings armbånd. Jeg besøgte hendes butik for et par uger siden – det var virkelig en oplevelse.
Men sådan en sammensætning, er for mig det perfekte match. ???

///

Her i huset står den på fodbold. Er ved at blive crazy – men der er så meget at kvinder ikke forstår. Det her er klart en af de ting at jeg bare ikke fatter.!! Så gider jeg bare ikke og høre noget om, manglende forståelse for netshopping og eyelash extension. Nix. “Mænd er fra Mars og kvinder fra Venus” – og thank god for that.
Så tager vi også lige en gang, Tour de France imorgen.. Jo jo. Her hygger vi ; )

2 kommentarer

  • Amy

    Hvor er det nogle smukke smykker! Guld smykker er SÅ pæne på en brun hud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ja de funger bare helt perfekt, brun hud er bare smukkest ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FISKE FANGST. SUEDE SHOES OG RØDE LÆBER..