KOSTBAR CARGO. OVERVÆGT OG SURE TÆER..

FISKE FANGST. SUEDE SHOES OG RØDE LÆBER..

Ja. Vi er ankommet til Syd Frankrig. Med den værste landing ever. Jeg havde så ondt i mine ører at jeg honestly troede at jeg havde et sæt Global knive, der var på vej ud af mit kranie. Så min hørelse er helt væk. Men igen 10 dage, uden at lytte til larm og brok – hmmm. Meget tiltalende alligevel.
Men for det ikke skal være løgn, så er der også mega uvejr hernede. Så vi vågnede til bølger helt op af væggen. Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget andet. Så svigermor og jeg skal på SALE shopping. De har lige åbnet op for udsalget – og det går jeg da ikke af vejen for. Nu hvor det er her. ; )

Billederne er taget af min “partner in crime” Lui aka Guld.log – da vi skulle spise på Krogs Fiskerestaurant. Hun har skrevet en anmeldelse af vores aften her. Der kommer også et på bloggen fra mig af – men synes at hun har gjort det så godt. ; )

foto 8

foto 1

foto 2

foto 7

foto 4

foto 3

foto 5

foto 6

foto

Læder Jakke MONCLER // Glimmer jakke (som man desværre ikke kan se) HOSS INTROPIA // T-shirt STIG P // Jeans H&M // Stiletter PRADA // Clutch ABACO PARIS..

1 kommentar

  • Hold op hvor ser du godt ud! Det er sjældent vi ser dig i jeans (eller er det bare mig der husker dårligt?), men det klæder dig virkelig. Håber ørerne snart får det bedre!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOSTBAR CARGO. OVERVÆGT OG SURE TÆER..