S´MORES. BÅL OG GLÆDELIG SKT. HANS..

VERDENS SØDESTE HAJ..

IMG_5671

Der sker så mange ting, her i Jordhulen fortiden – og moren her, har meget svært ved at følge med. (nu hyler jeg igen – jeg har også det kvindelige, så jeg er lovligt undskyldt.) Min datter, skyder i vejret. Hun er rap i replikken. Hun starter skole om et par mdr. Hun har meninger og holdninger til alt – og går snart, fra at være den store pige i børnehaven, til at være den lille i skolen. Jeg kan mærke at jeg begynder, at opbygge noget “hård hud”, så JEG bliver klar til at, klare når andre børn er onde ved min datter…!! Tusinde af upolitiske tanker, raser rundt i hovedet og jeg øver mig på alle de gloser at jeg ikke må sige højt (til andre børn) – som kun må blive sagt i det “play” at der som en film, spiller på min nethinde..!! Hvorfor har ingen trænet mig i og blive mor, til en pige der skal i skole. Vi får ingen forberedelse. Ingen håndbog at man lige kan læse igennem. Jeg sidder her med et intranet at jeg ikke aner, hvordan virker – og en pige, som på en måde glæder sig til skolen – og på den anden side, frygter det helt vildt. En ting er sikkert. Vi skal nok komme igennem det – jeg skal nok klare mig, og Bella vil helt sikkert komme igennem det. Det er nok mest hårdt, for mig.!!  ; )
Det er bare en sindssyg ændring, der kommer til at ske i hele vores hverdag. Bella har altid været et barn, som har sovet længe. Er blevet afleveret mellem 9 – 10.00 og hentet igen kl 15.00 – hvis hun ikke har haft fri. Mit job har altid været flexibelt, så jeg har selv bestemt hvornår jeg skulle møde. Hun har mindste haft 13 ugers ferie, på et år og har til tider, blevet kaldt ugens gæst. Men hvorfor ikke holde ferie hos Mormor, på Fyn – istedet for at tage på “arbejde” i børnehaven. Men nu skal vi alle til at tidligt op. Vores venner griner af det, og mener at det bliver ekstremt hårdt for os, og vi får svært ved at vænne os til det. De har måske ret. Men så kan jeg med god samvittighed vide, at jeg har givet hende et stille og rolig hverdag, de første 6 år. Men jeg gruer da ærligt
lidt for, hvad alt det her er og bliver. (gud, vis mig nåde) ; )

Jeg ved ikke hvad der sker med mig fortiden. Men jeg er ekstremt emotionel. Man kunne tangere til at kalde mig, “tude Marie” (tak Mr. M).. Men da jeg igår sad til svømning med Bella. Der fik jeg en klump i halsen og et lille stik i hjertet. Den “lange” pige jeg engang har båret i min mave, er vokset op, og er blevet til en lille “dame”..!! Her står hun i fuld længde, med den sødeste hajfinne på ryggen – og har foldet sig ud, til at blive en dejlig kærlig, omsorgsfuld, hidsig, sjov, bestemt og en ekstremt trofast, god veninde. Hende her skal jeg passe på, resten af mit liv og lige så længe at hun vil ha´ det.(ikke at hun har et valg) Mor´s store pige ???

Finnen er købt hos Lirumlarumleg – de bruger den til svømning, hvor Bella går. Hun kan ikke svømme endnu, så den giver hende frihed, til at bruge sine arme – og fokusere på at lære teknikken.

Nu vil jeg hoppe i seng, jeg har en stor middag i morgen aften – og en lang dag på arbejde.
Sov dejligt

XX
R

2 kommentarer

  • Hvor er det fedt at læse din blog:-) Du deler dit liv og hverdag på en super uspoleret måde;-)
    Jeg er selv en tude Marie med stort M.Jeg takker hver dag jeg har med mine unger, en ung herre på 16 og en diva på 10.
    Der er dage hvor jeg undres over hvor tiden er blevet af… Specielt med min store søn, han vil jo altid være mit lille barn. Ofte har jeg været gal på ham ( de sidste tre år, har været ret hård med en teenager) men så er der de dage hvor han fylder mit hjerte op med alt hans kærlighed og sprænger det og så tuder jeg lige igen. Han blev 16 forleden dag, og den blev selvfølgelig fejret med maner (en god dag :-)) Dagen står han så ude i haven og spiller bold med bette diva, hvad han sjældent finder tid til p.t.Han kigger på mig og siger ” mor! Tak for i går….. Det var en god fødselsdag”:-)… Der måtte jeg gå ind og så lige tude noget mere. Moralen: de bliver store, men aldrig for store til at være vores små.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Så tog jeg lige en tude tur mere ; ( Kan jo ikke holde til alt det her. Men du har så ret. Min Farmor har altid sagt ” Lige gyldigt hvor gamle ens børn er, så vil de ALTID være ens børn” og man stopper aldrig, med at være bekymret, for dem. Det er jo ganske rigtigt. Jeg ved bare ikke om mit hjerte, kan holde til det her ansvar. Jeg vil jo tromle hele verden, for den lille prut her. Det får jo en i fængsel, på et tidspunkt. ; )

      Rigtig dejlig dag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

S´MORES. BÅL OG GLÆDELIG SKT. HANS..