KYLLINGE NUGGETS OG HOMEMADE FRIES // BELLAS ANBEFALING..

S´MORES. BÅL OG GLÆDELIG SKT. HANS..

IMG_5676

IMG_5693

IMG_5680

IMG_5687

IMG_5685

IMG_5688

IMG_5697

Glædelig Skt. Hans derude. Hvor er det bare hyggeligt, altså. Skt. Hans er en af de aftener, at jeg husker allerbedst fra min barndom. Der er ikke noget bedre end, duften af bål (så længe der ikke, er ild i håret) !!
Vores aften har stået på dejlig mad og verdens bedste gave. Et Skt. Hans kit fra Noise PR. Det stod ude foran døren, da vi kom fra svømning. Der var der lige en pige på 5 år, der blev top glad. Riedel og Coca Cola, havde sendt en grill. Kiks og skumfiduser, så vi kunne lave S´mores. S´mores er en sammensætning af “Some” og “More” = S´mores. Det er 2 kiks, et stykke chokolade og en skumfidus (som bliver varmet på grillen)…!!(you get the picture) #namnamnamm !!

Vi skal dog ikke se bål. Det fik vi set rigeligt af nu her, hvor Mr. M tændte op i grillen. Jeg stinker stadig af brændt papir. Grrrrrr!! Jeg synes at de bål, rundt omkring, bliver tændt alt for sent. Så vi har valgt at blive hjemme. Vi har en ret crazy uge, med fester etc. så vi har rigeligt at se til, med den børnehavefest. Fik dog lidt pres, da jeg læste Daily Mail idag, og så at Kanye West og Kim Kardashians – havde holdt, 1 års fødselsdag for deres datter North. De havde valgt at kalde det, “Kidchella”. – og der havde der været, pariserhjul. Scene, hvor man kunne optræde. Indianer telt og heste…!! Synes ikke lige at der er plads i haven, så vi går efter et lidt mindre event ; )

Må alle jer uden, børn og sengetider – have en dejlig aften. Pas på parykken, legemsdele og hinanden.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KYLLINGE NUGGETS OG HOMEMADE FRIES // BELLAS ANBEFALING..