LAKRIDS PIBE. MORGENKÅBE OG LÅR I SKOENE..!

RECYCLE // KIMONO..

Okay. I know.. Totalt billede storm, her på en høj hellig Fredag. Men jeg kunne ikke vælge og jeg havde ca 85 af slagsen. ; ) Det er min lillebror Rasmus, der har taget dem, og han tager det der med at, “holde knappen inde” meget seriøst. Hvilket ikke er en skidt ting. Så har man lidt og vælge imellem. ; )

Jeg er så inderligt glad for at jeg har købt den her Kimono, fra H&M. Det er jo seriøst, verdens bedste køb. For 399kr – alt den glæde at jeg har fået. Jeg har virkelig brugt den meget (måske lidt for meget) – Nej. Sådan noget kan ikke ske. Den passer til alt. Når man har en dårlig hår dag, eller maven er lidt oppustet. Så på med din kimono. Den redder alt. Mit sommer råd, denne sæson. Er klart en kimono. Billederne er faktisk gamle. Jeg har haft den liggende, siden Påske og jeg har bare ikke fået dem på. Så idag skulle være dagen. Jeg har desværre været så hængt op, siden at jeg er startet med at arbejde… Så jeg har slet ikke haft tid, til at redigerer billeder – eller andet.

H&M KÅBE

THE FACE

I LOVE IT

DEPEND OG PICO

REEDKRAKOFF

PICO RINGS

DEPEND

PICO NECKLACE

EASTER OUTFIT

Kimono H&M (fra Maj mdr.) // Lace top VERO MODA // Lace “mini top” HANKY PANKY // Leggings By Sofie Legarth // Stiletter – købt i Frankrig sidste sommer // Taske REED KRAKOFF via Collage the Shop // Smykker PICO // Vipper by TAKE CARE Hellerup.

2 kommentarer

  • Anette

    Hej Rikke. Tak for en super blog, er inde at lure hver dag, du er sjov og inspirerende. Kan jo fornemme at du ikke LIGE giver slip på den fantastiske kimono fra H&M, men hvis du en dag bliver møg træt af den, så er jeg MEGET interesseret i at føre den videre i livet. Mange hilsner og god dag til dig. Mail. ast@point.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Loulou

    Hvor er den bare smuk den kimono! Og klæder dig rigtig godt med et lidt bohemeagtigt look (men uden at der går afghanerpels og Lennon-briller i den selvfølgelig!) Jeg håber også jeg kan have held til at finde den i en butik, selvom den nok er for lang til en lille (læs: kort og lavstammet) trunte som mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAKRIDS PIBE. MORGENKÅBE OG LÅR I SKOENE..!