VERDENS SØDESTE HAJ..

KVINDER AT JEG MØDER PÅ MIN VEJ..

IMG_5339

Kender i ikke det, når man møder nogle mennesker på sin vej, der bare var en højere mening med at man skulle møde.? Sådan havde jeg det, første gang at jeg mødt Sanela. Sanela og jeg mødtes igennem bloggen, hvor vi lavede et samarbejde – og noget brainstorm for Zenji, som dengang var ganske nyt og i opstartsfasen. De ville gerne have vores “take” på hvad et, telefonselskab skulle gøre for os, idet at vi ligesom var rimelig meget målgruppen, da vi jo nærmest er klistret til vores telefoner 24/7.

Sanela er Communication & Marketing Manager for Zenji (og en rimelig sej en af slagsen) – og har også været gæste blogger på Looklab sidste år. I kan læse lidt her, hvor hun fortæller om hvad Zenji går ud på, og hvad hendes opgaver er.
Hun er yngre end mig, men sidder stadig i en kæmpe stilling, som hun styrer med hård hånd. Hvis jeg var mand i det firma, så ville jeg nok lige hanke lidt op i mig selv. Hun har ben i næsen, hun ser godt ud – og så er hun sgu også brainy. Det er sateme ret sejt. Man kan ikke andet end at blive draget af hende, hun er så inspirerende og man har kun lyst til at suge til sig, af alt hendes viden. Derfor er jeg også meget glad for at jeg kan kalde Sanela en personlig veninde. Vi klikkede bare med ét og har hvergang at muligheden har budt sig, så har den stået på vino, dinner og sladder. ; )

Man ved aldrig hvem man møder på sin vej – men der er da intet bedre, når man kan udvide sin vennekreds. Jeg elsker at møde nye mennesker – for hen af vejen i livet, der kan vi alle få gavn af hinanden. Jo ældre man bliver, jo mere har man brug for sit netværk. Så alt fra den mindste person at man ikke tror at man “kan bruge til noget” – der kan de måske lige pludselig vise sig og være den, der skal hjælpe en videre i livet.. Man ved aldrig! ; )

quote-Armstrong-Williams-networking-is-an-essential-part-of-building-214599

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS SØDESTE HAJ..