KVINDER AT JEG MØDER PÅ MIN VEJ..

HAVEFEST. VINTER HAGL OG SOFTICE..

BALLOONS

Dagen idag, har stået på havefest for børnehaven. Idet at Bella skal i skole, ville vi gerne sige ordentligt farvel. Det skal jeg lige love for at vi fik gjort. Jeg har ærligt aldrig, set så fint pynt (hvis jeg selv skal sige det…og det skal man jo)..!!
Jeg har taget mange fine billeder, fra dagen. Jeg skal dog lige have kigget dem igennem, da jeg ikke har rettigheder til at vise billeder af børnene. ; ) men indtil da, kan man jo lige poste et billede af sig selv… “Kun for mig – Kun for mig” ; )

Bare rolig, jeg havde hverken blazer jakke – eller stiletter på, da de kom. Jeg havde strik og flade sandaler. Det er kun til ære for jer. Sådan er vores verden – en ren illusion, kun for vores læsere… dog sjældent jeg gør det. Men det var bare ikke så fancy, med peach farvede NIKE sandaler og nusset strik, til så smukke balloner…

Jeg havde købt en “festpakke” fra Euroballoons.com – med 50 balloner incl. helium. Jeg havde lovet Bella, en fest med balloner, og man skal love hvad man holder. Jeg takker Rockpaperdressses for inspo. ?

Nu er Mor, lidt træt og jeg skal hvile lidt, inden jeg skal videre til møder.

Dejlig dag, derude ; )

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KVINDER AT JEG MØDER PÅ MIN VEJ..