HVIS BARE MAN SKULLE GIFTES..

DET “GLAMOURØSE” LIV PÅ DEN RØDE LØBER..

Jeg fandt lige de her billeder, og synes faktisk at de har et vigtigt budskab. Billederne er fra da jeg skulle ELLE STYLE AWARD. Den dag var mega pressende for mig. M var i Stockholm i 2 dage. Jeg havde været på arbejde hele dagen. Hentede Bella – hjem og afholde “ulvetime” med aftenmads forberedelse, aftenbad, godnathistorie etc…! Alt imens at jeg forvandlede mig selv fra nogens mor, til “Galla Queen”.

IMG_4409
Bella synes at jeg så mega skør ud, så hun snuppede et “before” billede af mig. Iført natkjole (ingen bh), SKYN ICELAND pads – imens at jeg prøvede at gøre noget ved mit “tørre garn”..! Her har jeg absolute ingen makeup på, så der er lidt vej igen, fra Mom til Glam.

IMG_4410

IMG_4426
Her er jeg så. Lakket og stylet. (dog stadig i natkjole..jaja.. Rom blev ikke bygget på 1 dag) Selfieeee style ; )Skulle lige tjekke håret og makeup, som jeg sendte til min veninde, så hun kunne sige.. “mere lak – mindre rouge – mere rødt på læberne”..! Hun kunne desværre ikke hjælpe mig, så jeg måtte stå for alt selv.

IMG_4437
Normalt, ville jeg ha´fået hjælpe til og style mig. Men dagen havde bare ikke nok timer. Jeg var mega presset i forvejen, i det at M var ude og rejse. ACIE og jeg skulle mødes kl 20.30 ved DR´s Koncerthus og det tager mig ca. 35 min, at nå dertil, på motorvejen.. Bella skal sove kl 20.00 så det efterlod mig med minus 5 min..! Jeg havde så meget hjertebanken, da jeg forlod Bella (vel at mærke sovende – til vores barnepige) og vores matrikel, at jeg kunne have holdt et kraftværk igang, bare ved hjælp af min hjertebanken.  Jeg drønede afsted mod Amager (mit hjertebarn)… og tog Mor hatten af, for at erstatte den med Riksen kasketten. Cool. Calm and collected.. (Not really..) ???!

IMG_4483
Her er jeg så.. Spændt op i SPANX. Håret pinnet back. Kraniet krudtet og kjolen strammet helt i. Fødderne presset ned i alt for nye alt for spidse sko. Men jeg synes nu faktisk, taget tiden at jeg har brugt i betrakning at det gik meget godt. Jeg var tilfreds og det var jo det vigtigste ; ) Men det var meget tid at bruge på, at eventet startet ( 1 time for sent) kl 22.00 og jeg var i min seng igen kl 01.00 – All in all.. Det hele værd.

Krøllejern fra EGO Professionel // Lips GOSH nr 158 // Nails DEPEND GELLACK col 040 // SKYN ICELAND pads fra SEPHORA i ILLUM // Kjole HOSS INTROPIA Fra ILLUM..

Bare lige en lille løftet pegefinger, når man ser kendte mennesker, på den rødeløber. Så er de jo ikke født sådan der. De er ligesom mig, strammet op og ind for at deltage i sådan, et event. Remember ; )

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVIS BARE MAN SKULLE GIFTES..