HUSK BESKYTTELSE // RUDOLPH SUN..

I WENT TO CHURCH..

Disse billeder er faktisk, sådan som jeg ser ud idag. Jeg er så heldig at jeg har kontor, ved siden af “Onkel Kim” (Aka Nanna´s Mand, vi kalder “Onkel Kimmer”) – Så engang imellem når jeg har pause, hopper jeg ned til ham og kontoret, ved Lokal Bolig City. (Ps. de har også en über god kaffemaskine.. og nogle søde drenge.. Men det snakker vi ikke om)… !! Så ham lokker jeg lige til at snuppe nogle, billeder af mig… Win win, altså. Kaffe og polariod. Bliver ikke bedre.

Billedet er taget ved Nikolaj Kirke. Der hvor Restaurant Maven ligger. Jeg har aldrig selv spist der, men jeg fik et glas vin i solen, men min veninde Louise, igår. Det ser top hyggeligt ud ; )

T-shirten jeg har på, er også ny. Den er fra STIG P´s eget mærke. De har netop nu, produceret nok tidens, lækreste basis kollektion. Kvaliteten er hør blend og falder bare så pænt. Jeg har taget den i en Str. M – for at få den der, oversize effekt. Jeg dur ikke til, når ting er alt for kropsnært. (Kun mænd….muuuhahaaahaaaaa… en lille Fredags Jooooke, ikke at jeg tror at Mr. M synes, at jeg er særlig sjov)

20140523-141100-51060369.jpg

20140523-141101-51061034.jpg

20140523-141100-51060701.jpg

Jakke DOMA LEATHER // T-shirt STIG P basis.. NY! // Silkenederdel KOKOON SS12 // Sandaler STEVE MADDEN // Taske REED KRAKOFF via COLLAGE THE SHOP // Briller SAINT LAURENT // Øreringe PICO // Armbånd CLAIRE ANASTASIA..

Jeg må heller komme afsted. For jeg skal til presseevent hos 9PR her kl 15.00 – de lancerer en nyhed, fra Trines Wardrobe. Er så excited. ; ) Kl 16.00 Har jeg møde med Looklab. Så skal jeg hjem og tage et bad. Smide noget mad i mavsen og så skal jeg til VANS arrangement i aften, med POLHEM. Der er lagt op til SUNDAY after party. Men det bliver et nej tak, herfra ; )

Dejlig weekend derude..

XX
R

 

6 kommentarer

  • jeg har virkelig også forelsket mig deres basisting, så lækkert!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ja, er de ikke bare for fantastiske? I love them.

      Rigtig dejlig Søndag.

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke travl en dag du have med alle de møder og events, det lyder helt fantastisk! 😀 Og den nederdel der ser altså også virkelig lækker ud!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Sofie.

      Jeg havde ærligt ogsaa lidt travlt… haha.. men jeg skal ikke klage.

      Dejlig Søndag

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Det er virkelig en god restaurant, som jeg kun kan anbefale

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Ej, det kan være at jeg skal prøve den så ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HUSK BESKYTTELSE // RUDOLPH SUN..