DER HVOR KÆRLIGHEDEN BOR..

SUNDHED // DET KRILL´ER I MIN MAVE..

20140511-190351.jpg

20140511-190359.jpg

I mit DETOX DIG SMUK – med Kernesundfamilie. Der skal man tage mange vitaminer. Nærmest så mange at man kløjs i dem. Jeg er ikke sart med piller, men jeg har fundet ud af at, de må altså ikke 1. lugte fælt 2. være store OG lugte samtidig. Så kan jeg simpelthen ikke få dem ned.

På listen af vitaminer står der OMEGA – 3 KRILL OLIE….. SAY WHAT?? Jeg havde aldrig hørt om dem. Jeg kender kun til alm. fiskeolie. Som både lugter og smager big time fælt. Så ærligt jeg tænkte.. Ohhh NEJ. Jeg kaster op af mere olie. Men da jeg så fik dem i munden (det lyder på alle måder, forkert) – duftede de sådan lidt af “vanilje” og havde slet ingen dårlig eftersmag. MegaRed indeholder antarktisk krill, som er små krebsdyr, der lever i det kolde vand ved Antarktis. De er gode for hjertet og hjernen. ; )

Jeg er typen der aldrig har taget en eneste vitamin pille, i hele mit liv, så det er en stor omvæltning for mig og skulle huske det. Men jeg kan se hvad de begynder at gøre, for mit hår og negle – for ikke at tale om min hud. Så de er kommet for at blive.

Læs mere om MegaRed lige her..

3 kommentarer

 • S.I

  Hej Rikke, kan ikke se priser på dem. Kan du fortælle hvad de koster + hvor mange du spiser om dagen?
  Glæder mig til at høre mere om dit forløb. Jeg fulgte selv et detox forløb,for ca 10 år siden og det var en øjenåbner for mig. Har stort set levet efter principperne siden og det er fantastisk!
  Hilsen Sarah

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • The Insider

   De koster 269 kr – jeg spiser 2-4 stk pr dag – efter hvad jeg husker. jeg er ikke så god til det… ; ) Jeg skal nok skrive noget mere om min detox. der er ret meget at man skal ændre – så jeg er lidt pylret over det ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Hej Rikke, Ved du om de kan købes i bestemte butikker eller supermarkedet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DER HVOR KÆRLIGHEDEN BOR..