SUNDAY OBSESSION..

GETTING READY FOR ELLE..

20140519-140134-50494586.jpg

Måske nogle kan huske mit hår til Danish Beauty Award – der havde jeg disse, smukke smukke krøller. Jeg havde lavet dem selv, ingen frisør tid eller andet. Det var simpelthen ved håndens magt, at jeg havde fået krøllet, mit ellers så livsløse hår, til endelig at holde på bare noget der minder om et fald, andet end “FLADT fald”…!

Krøllejernet hedder Ego TWIST – Og med det lidt “usædvanlige” (dristige) udseende,  kreerer den, de smukkeste krøller. På jernet, sidder der fire iøjenfaldende kugler, der for de mest fantastiske krøller frem og den jævnt fordelte varme giver ensartede og langvarige krøller. Alt efter om du er ude efter “hårde krøller” eller “bløde krøller” kan du spray saltvand i håret, inden du krøller, det giver lidt mere “prop” til krøllerne.

Jeg er jo lidt af en “hår nørd” – og det er ikke i den positive sense. Jeg er virkelig, SÅ dårlig til at være kreativ, jeg har ikke ideerne til håret og det ligner altid, en høstak når jeg er færdig. Dog var det sindssygt nemt at bruge Ego TWIST – det enste man skal være obs på, er at man får afsluttet det pænt, så der ikke kommer en knækket spids. Men efter 2 gange, så kan man bare det skidt.

20140519-140134-50494917.jpg

DONT GET DIRTY THOUGHTS ; )

Det kan klart anbefales, specielt hvis du er en nørd ligesom mig. Hvis du har svært ved at bruge hår redskaber, er det her en god løsning.
Det er lige blevet lanceret og kan købes for den nette sum af 998 ,- læs mere om det her..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY OBSESSION..