BLEGE FUSSER OG SKÆVE TÆER..

ELLE STYLE AWARD // THE DRESS..

ELLE STYLE AWARD 2

ELLE STYLE AWARD

Sådan her endte jeg med at se ud, til ELLE STYLE AWARD.. Jeg er faktisk mega tilfreds. Jeg havde jo ingen stylist eller personlig makeup artist. Så jeg måtte spartle kraniet helt selv, med en unge på armen og en mand i Stockholm. Men hvis Gisele Bündchen kan, så kan Riksen sgu da også. ; )

Kjolen er fra mit hjertebarn. HOSS INTROPIA og er en limited edition. Den kan købes i ILLUM // Clutch YSL (gammel men den klassiske model, fåes stadig) // Armbånd CLAIRE ANASTASIA // Sko CÉLINE via KASSANDRA fra SS14 kollektion // Smykker PICO // Hair and Makeup by ME….. // Krøllejern EGO PROFESSIONEL TWIST..

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLEGE FUSSER OG SKÆVE TÆER..