DID I TELL YOU // IM LEAVING..

DETOX DIN LUDER..

20140502-093405.jpg

Ja. Det mener jeg sgu. Fååååk det her DETOX er hårdt. Jeg er top frustreret. Ved ikke hvad jeg har rodet mig ud i? Fortryder jeg. NEJ. Jeg fortsætter. Jeg kæmper og jeg prøver så godt jeg kan. Jeg er kun på min 5 dag, så helt ærlig. Gro nogle nosser Rikke. YOU CAN DO IT…! Hvis man kan presse en ananas ud af et nøglehul (aka føde en unge) så kan man fandme også gå på 12 ugers DETOX. Jeg gruer lidt for NYC – men nu må vi se. Måske der er nogle cool, LCHF steder. Ellers spiser jeg sgu bare en halv ko. ; )

Men det går jo ud på at spise aftensmad, til morgenmad. !! Det kunne jeg ikke lige rumme idag. Jeg havde brug for at “synde” uden at synde. Så Bumbum og jeg har lavet de her Palæo pandekager. Uden mel & sukker. FYI. De smager pisse godt. Så dem kan i godt lave. Jeg plejer jo at lave dem, med glutenfri havregryn. Men det må jeg jo heller ikke spise, så opskriften lyder sådan:

1 Æg

1 Moden Banan

1 spsk Kokos

1 Spsk HUSK Fibre

Mos bananen ud i skålen og put de andre ting i skålen. Mix det hele sammen og steg det på panden i kokosolie. De skal have 2 – 3 min på hver side.

SÅ NEMT ER DET!!

Nå, nu må jeg heller få pakket –  jeg har intet smidt i en kuffert endnu. Men what the hell. Vores fly er lige blevet udskudt.. Grrrrrr. Får snart lange patter, altså !!

Holder jer opdated  ; )

5 kommentarer

  • Kan man presse en ananas ud gennem et nøglehul?!?! Og hallo, hvis du klarer NYC på detox, så fortjener du sgu en medalje! God tur, Rikke 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • I get it now – det med ananas, at føde børn og sådan 😉 Havde lige et lidt blond moment 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dine pandekager lyder top lækre, men jeg forstår ikke helt hvorfor og hvordan du kører så stram Detox? Vil du ikke skrive lidt mere om det?

    Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie

    NAM! De smager SÅ GODT!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Wheee. ej hvor godt. Jeg åd også alle sammen på 1 gang og jeg havde endda lavet X 3 portion.. Ups ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DID I TELL YOU // IM LEAVING..