LOVING THE CITY..

DAGENS FUND // BEDSTEMOR TØRKLÆDET..

20140505-221732.jpg

Dagens fund i 21 Century. Et silketørklæde fra MOSCHINO til 24$ – Jeg havde aldrig troet, at jeg ville komme til at eje sådan et, men jeg kunne ikke stå for det, så det måtte med hjem.
Mr M, ville ned til Ground Zero, memorial area. Så vi travede, fødderne tynde for hud. Jeg faldt dog fra turist ruten, da jeg så den lange kø, for at se området og det blev til 21 Century’s store smukke bygning – frem for det kulturelle. “Fashion, comes first”..! Vi splittede op og jeg gik på textil skatte jagt. Another mans trash – is another mans treasure.

Kl er nu 22.30 her i NYC og i skal snart op – og jeg skal bare putte, hele “natten” – håber jeg får lidt mere søvn, end jeg har gjort de seneste dage.

Ha’ en dejlig dag på arbejde

Xx
R

🙂

2 kommentarer

  • Nanna

    Hej Rikke. Håber I nyder turen. Hvis du får tid en anden dag, så synes jeg virkelig, at du burde gå forbi og se 9/11 Memorial, det er virkelig rørende og bestemt ventetiden værd!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hej Nanna.

      Det ville jeg også helt vildt gerne. Men der var flere timers kø – tiden var knap, så det var om at få det hele til at hænge sammen ; ) Skal tilbage i Sep. Så det bliver klart der ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOVING THE CITY..