ELLE STYLE AWARD // THE DRESS..

CENTRAL PARK MEETS 5 AVE..

Her er lige et billede, fra da vi cyklede rundt i Centrale Park i NYC.. Alle sammen, havde bare mega griner over mig, fordi jeg ikke er den mest stabile på en cykel. Jeg har ikke cyklet meget de sidste 10 år. Jeg har jo været kørende sælger. Lidt svært at komme med en kollektion på 1400 styles, på en ladcykel eller med toget. Not gonna happend. Så det har foregået i automobilen.
Men jeg er blevet ekstra farlig, siden jeg har haft brækket benet – så er jeg ekstremt bange for, at der skal ske det noget. Men jeg kørte da ingen heste ned, eller druknede mig selv i søen. Så helt galt har det da ikke, gået.

CENTRALE PARK 5 AVN

Jakke MUNDERINGSKOMPAGNIET til salg her // Strik TOOGOODTOBEBEBASIC // Bukser SELECTED FEMME SS13 (sidste sæson) // Sneaks NIKE ID (jeg har selv designet dem) // Taske CÉLINE TRIO // Tørklæde FALIERO SARTI // Solbriller RAYBAN..

2 kommentarer

  • Det lyder som en skøn dag! Jeg gad rigtig godt tage en cykeltur rundt i Central Park, men er bange for at der er rimelig crowded til sommer – i hvert fald hvis vejret er godt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Guld.log

    Øjs, du er fandenme pæn! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLE STYLE AWARD // THE DRESS..