DETOX DIN LUDER..

BYE BYE DK // HIHI NYC..

20140502-150035.jpg

Så er tiden nået dertil, hvor vi skal sige farvel til Bella’s mor – og Hej Hej til Riksen. Om præcis 40 min bliver vi hentet af SafeCPH – de kører os til lufthavnen sikkert, fra vores hjem. Jeg er lidt spændt på at se, hvad deres service går ud på. Men det er mig, meget tiltalende. “Driving miss Daisy” that’s me : )
I kan læse mere om deres service, her.. De klarer alt fra Car Service, Vagt, Livvagt, Sikkerhedsvært etc.. Så alt efter om du skal på shopping tur eller bliver “stalket” så kan de hjælpe.. Denne gang, bliver det “bare” til lufthavnen. 🙂

BumBum, sender os godt afsted, med den bedste pasning der findes. Nemlig Mormor. Så må vi se om, hun har fået en piercing, farvet sit hår eller andet, når vi kommer hjem igen. De laver altid, ballade de 2. Men det er rent kærlighed. ??????

Vores fly er desværre forsinket med 2
timer, har SAS allerede skrevet. Great!!! Nå men, ikke noget at MASH ikke kan klare : ) #Nomnomnom

See Ya..

Xx
R

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DETOX DIN LUDER..