FRIDAY WISHES // QUOOKER..

STREET STYLE BY MOMMY..

Her er der lige lidt Iphone pics, at min Mutti har taget. Nogle gange når man bare ikke at slæbe sit store kamera med og det må lige løses på den her måde. Det er nu blevet ok ; )

Jeg havde mange planer for idag. Men jeg tror at jeg må opgive at opfylde dem. Jeg er simpelthen savet midt over. Jeg havde glemt hvor hårdt det er at starte nyt job – hovedet bliver fyldt med så meget info og jeg har ryddet kalenderen og er gået i seng. Hovedet trængte til ro og jeg trængte til at bare lave ingen ting. Der har også været smæk på, siden sidste uge. Mr M har været i Madrid i 3 dage  – plus 2 dage i Stockholm. Så når man er alene om opgaven, så bliver man bare udmattet på en anden måde.
Men vi må se hvad der sker i aften.. Måske et bad hjælper. : )

20140410-163307.jpg

20140410-162950.jpg

20140410-163002.jpg

Jakke H&M (Udsalg 50 kr for 2 år siden) // T-shirt COS ( AW13 ) // Bukser ZARA (Sidste sommer) // Sneaks REEBOK (Købt i NYC 2007) // Ørering Charlotte Lebeck // Ring Mille Rubow ..

HUSK det betaler sig at gemme sine gamle klude ; )

Dejlig Fredag

XX
R

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY WISHES // QUOOKER..