SWEATPANTS. LEATHER AND LAZY HAIR..

NEW LASHES // TAKE CARE..

20140416-203356.jpg

Jeg er totalt påske klar. Riksen har fået nye vipper, og nogle meget pæne af slagsen. Jeg har ikke haft vipper på længe – jeg synes at de trængte til lidt pleje og kærlighed, men nu er jeg tilbage. Back on track!!
Mine vipper får jeg lavet hos TAKE CARE på Hellerup Hotel. Jeg er kommet hos dem i mange år, både med negle og med vipper. Jeg kan ikke finde andre der kender mine vipper som de gør. Der altså bare noget *mums* når man har vipper på. Det er så nemt og det ser så pænt ud. Ingen mascara behøves – man kan bare stå op om morgenen, putte lidt rouge på, så er man klar parat ; )

Hvis du bor i Københavns området, så er TAKE CARE klart et sted man skal prøve. Jeg er ikke den eneste der er fan. Deres fanskare tæller Shirley, Saseline Sørensen, Burhan G, Jay (Nik & Jay), Christiane Schaumburg-Müller og mange flere. Det må vidst være et kvalitetsstempel , i sig selv ; )

TAKE CARE

3 kommentarer

  • Line Maria

    Uhh – sådan nogle vil jeg også have!:-)
    God påske

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du fin 😉 Gad godt at få extension på øjenbrynene, mon de kan klare det?

    God påske!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    De ser super flotte ud! Er liiidt misundelig, men har bare hørt lidt forskelligt om, hvad folk oplever når de så småt ryger af. Synes du, at dine vipper tager skade af det? Altså kan du se, at du mister dine egne vipper og sådan?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SWEATPANTS. LEATHER AND LAZY HAIR..