NÅR SOLEN SKINNER OG LIVET GIVER EN, EN CHANCE MERE..

FYLDT MED KÆRLIGHED..

20140401-164252.jpg

20140401-164303

20140401-164313.jpg1 dag er ovre på arbejde. Træt og mæt af dejlige indtryk og mange informationer. Men på den totalt opturs agtige måde. Jeg er blevet voksen og har fået visitkort. Nogle pæne nogle af slagsen. Blevet budt VELKOMMEN. Fået smukke blomster af en af mine yndlings veninder.
Jeg har nået at hente Bella i børnehaven. Lavet Bearnaise creme, til Mr. M der får fodboldgæster. Lagt et puslespil, med ekstremt mange brikker. Drukket dagens 3 kop kaffe – hvilket aldrig ender godt. Lavet et indlæg. Krammede på Bella.

Om lidt skal jeg til event med B&O – Så Mr. M og Bella holder skansen her i Jordhulen et par timer. Så tager jeg lige ud og ser nogle voksne mennesker, som ikke er int. I fodbold (thank god)…! Det må være det man kalder Win Win..!

Rigtig dejlig aften.

XX
R

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR SOLEN SKINNER OG LIVET GIVER EN, EN CHANCE MERE..