ER DET BARE MIG // ELLER..?

FRIDAY WISHES // QUOOKER..

QUOOKER

Den pinelig side af vores menneskelige liv. Ærligt.Vi er bare ikke en familie der har matchende ting i vores køkken. Det er blevet bedre med årene, men vi er typerne der har haft 4 glas af en type, 6 af nogle andre. Kniv og gafler fra alle vores forhold at vi har været i – Pander uden Tefal og en elkedel fra da Mr. M boede i London for 10-12 år siden. Den virker seriøst endnu og det er noget af et mirakel, da den aldrig er blevet afkalket. Men et typisk sammenbragt køkken, og vi har ikke før nu, gjort noget for det.
Jeg har i mange år gerne ville skifte denne rædsel ud med en Quooker, men da vi købte huset havde vi simpelthen ikke råd. Vi prøvede at holde hovedet over vande med alle de regninger der nu følger med, med et huskøb. Men jeg har flere gange bandet mig selv langt væk, når jeg har besøgt min veninde Kathrine.. ( I kender hende – hende her) – Vi har det samme køkken ( vi har kopieret dem) Men men men.. Hun har altså bare lige det sidste element der binder hele køkkenet sammen. En Quooker. Det er mit største største største ønske. Jeg kan lige se det for mig. Kaffe om morgenen. Varmt vand til havregrøden. Når man har skåret kylling eller andet kød på et spækbræt, så kan man lige “koge” det af. Blanchering af grøntsager. Kogning af Pasta. Hvis lasagnen er brændt fast i det ovnfast fad, kan det stå i blød i kogende vand. The om aftenen. For dem der har børn, kan man koge flasker. Skolde sutter etc.  Der er uendelige muligheder og jeg kan ikke se hvordan at man kan undvære den – eller hvordan jeg har undværet den.
Jeg havde håbet på at Mor her ville få penge tilbage i skat, så jeg kunne købe en. Men jeg måtte pænt erkende, at det mere ville være passende at jeg solgte min nyre istedet. Da de mente at min måde at lave regnskab på, ikke helt hang sammen, med deres!. Verdamt. ; )

Jeg ønsker mig en Quooker, ligeså meget som jeg ønskede mig en KitchenAid maskine (Igen misundelig på Kathrine, som selvfølgelig, har den perfekte, rigtige maskine) – og Mr. M købte mig en Kenwood i fødselsdagsgave, fordi at han ville være den bedste kæreste i verden. (Tarvelig kælling som jeg er) Kunne jeg have hylt. Jeg havde set den smukke maskine, stå der i mit køkken og pryde så smukt. Men istedet blev det til et monstrum, af en art. Noget at jeg blev nødt til at gemme væk i stedet. Så denne gang, har jeg skrevet det med store bogstaver – og KUN 1 ønske på min liste..!!! EN QUOOKER..!! Det ville gøre mit liv, SÅ meget nemmere. Jeg håber sådan at han lytter denne gang, men man ved det aldrig. ; )

Tæller dagene til den 11 Juli – hvor jeg fylder år… (31 år – IGEN) …!

; )

XX
R

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET BARE MIG // ELLER..?