PAMPERING // DEPEND GELLACK..

I WISH I WAS HITTING THE STREETS..

Ja, i skrivende stund – sidder jeg med håndklæde turban på hovedet og har lige været i bad. Noget der åbenbart er blevet meget besværligt for mig at få klaret.?? Mystery.
Jeg har lige været på vægten. 4 kilo har jeg tabt indtil videre. Det er en heftig kur det der mandel chopping. Ikke noget jeg vil anbefale, hvis jeg skal være helt ærlig. Jo kun hvis det virkelig er nødvendigt, så skal man klart. Men smerterne der er forbundet er sgu i en klasse for sig selv. Siger hende der både har født et afkom og er blevet kørt over…
Det kan ikke sammenlignes. Hvad man heller ikke er helt forberedt på, er at man er mærkelige grunde gaber hele tiden, efter sådan en operation – hvilket man jo ikke skal være rocket science for at tænke sig til, hvor smertefuldt det er (!) *@3!!!?/?^Grrrrr… Lige 2 sår i munden og så lige et lille…gaaaaaab!! Motherfucker – it hurts!!!
Plus at smerterne ikke længere er så meget i munden, men har nu valgt at drage nord på – hvilket betyder mine ører. Jo jo. Så jeg er en rigtig fryd at være sammen med.
Nok derfor at Mr. M er har inviterede sine ansatte ud og Bella er taget til Hornbæk til sin Farmor og Farfar.. Sååå “alllll byyyyy myyyy self…!!” Hulk… Men jeg kan heller ikke snakke (til alles fryd, i guess..) Så jeg er ikke meget selvskab alligevel.

GANNIJACKET

BOYFRIEND

GANNI JAKKE

MARKBERG

CHANELLO SNEAKS

CHANEL

ONTHESTREET

BACK IN STYLE

H&MJakke GANNI // Strik UDSALG H&M // BOYFRIEND Jeans ZARA // Handsker MARKBERG // Sneakers CHANEL //

Nu vil jeg åbne en æske Filur og smovse hele kassen, mens jeg bruger alle vores credit på vores Apple box (Sorry M) HELLO The Kardashians.

Dejlig Fredag derude Peeps.

XX
R

4 kommentarer

  • Hanne

    Aah Rikke, jeg haaber saadan du foer det bedre snart. jeg havde ingen ide om, at det ville vaere saa smertefuldt at faa fjernet de mandler, for kan da huske da jeg var barn, i 80erne, at det var hoejeste mode at faa fjernet baade mandle og polypper og lagt draen og jeg skal komme efter dig.
    Jeg havde paa et tidspunkt halsbetaendelse hver evig eneste maaned og overvejerede kraftigt at faa fjernet de mega-mandler jeg render rundt med. Det tror jeg maaske ikke lige mere…..
    God bedring smukke.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dina

    Du SÅ sød! Rigtig god bedring til dig Rikke May. Dejligt at der sker lidt herinde igen 😉
    Kh Dina.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Hvor er du sød Dina. Jeg har haft lidt svært ved at vælge hvad jeg skulle gøre med bloggen. Nogle syntes jeg lavede for mange indlæg. Andre ikke. Fik ik så mange kommentar lige pludselig.. I dont know. Så jeg har været lidt i tvivl. Kender du det?

      🙂
      Xx
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hanne

      Du laver ikke for mange indlæg. Hvis folk synes det, jamen så kan de da lade være med at læse dem. Jeg synes det er så hyggeligt, at der kommer indlæg fra dig hen af dagen. Bliv endelig ved med det….når du har tid 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PAMPERING // DEPEND GELLACK..