THE RING OF L.O.V.E..

ITS TIME FOR DENIM..

20140324-191259.jpg

Var forbi Diesel Store her til eftermiddag. Skulle bare lige browse og se de nye nyheder, sammen med Katrine fra Wearemad.dk – Blev totalt slået ud af kurs da jeg prøvede den her denim jakke. Jeg fik det som Rikke på 13 – 14 år igen. Jeg havde den sejeste jakke på min 2 dag, som var fra Diesel. Følte mig som en rockstjerne dengang, da jeg gik gågaden tynd i Odense, sammen med mine BFF´s Nønne og Aline ?? Bedste minder ever.
Mr. M forstår ikke rigtig det der med at man kan have minder med tøj. Sjovt at det kommer fra manden, der har en grøn polo trøje, som han også havde da han faktisk var 13- 14 år. (Nørd)  ; )
Men jeg elsker minder. Specielt når det kommer fra min barndom. Gode trygge minder, hvor der var intet der gjorde ondt.
Diesel minder mig også om da jeg kom hjem fra USA i 1999. Der gik vi i den lave jeans model -den uden lommer (i husker nok) og så for lige at toppe den, en mave trøje med Diesel logo. I was so fly.
Får lidt pres over at se at mavetrøjer er tilbage. Kan ikke finde ud af hvorfor? Om det er fordi at jeg ligesom har gået i det – eller om det er fordi jeg er top misundelig, fordi jeg er for gammel til at gå med det. Var ret vild med det dengang. Buffalo´s, mavekort og skumfest på Poolhouse i Nyborg, toppet med lidt æbledans. jo jo. Vi var sgu med på noderne. ; )

Nu vil jeg hoppe i seng. Jeg har stået og lavet LCHF Lasagne ala Madbanditten hele aftenen. Så det er ROGER OVER AND OUT.
Natti Nat.

XX
R

5 kommentarer

 • Stine

  Jeg husker så godt tiden med denimjakke fra Diesel og de lavtaljede jeans uden baglommer. Der var faktisk en model, uden lommer, hvor det lignede at syninger formede en g-streng. Jow jow, det var tider 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Lækker kjole Rikke. Hvor er den fra?
  Kh Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE RING OF L.O.V.E..