Morfin hullet og børne isen..

NEW LACE // VIOLA SKY..

20140303-132843.jpg

Jeg har jo en stor passion for lingeri. Det vil Mr M nok ikke mene, da han synes at der er lidt for meget bomuld på drengen – men det har jeg altså ; ) Jeg har jo brugt mange år i branchen og har solgt masser af lingeri til butikker i hele Danmark. Det er nok noget af det sværeste at jeg nogensinde har prøvet – netop fordi der er så mange størrelser og modeller – Det gør altså bare at man er på dybt vand, hvis man ikke præcis ved hvordan at man finder frem til den rette størrelse, til vedkommende. Plus der findes Underwire, Padded bra, Balconette, Bandeau, Contour etc.. Man vælger model efter bryst form og fylde – det kan godt være svært selv at vurderer. Og den model man måske har forelsket sig i, er ikke den som passer til ens krop. Det har jeg prøvet så mange gange. Det er super æv. Men mange mærker, sørger for at have forskellige varianter i samme model.

Der er også forskel på hvor i verden at man kommer fra. For jeg har prøvet at blive målt af en ekspert fra England og den str. at hun synes at der passede til mig, var en str. hvor jeg slet ikke kunne trække vejret og jeg havde ret meget “back fat” eller det kalder vi det her i Danmark. Det synes de ikke det er. De siger at en bh skal passe til din “back, not your body”.. godt så. Men de har i så fald næsten ret.. Vi anbefaler at en bh skal sidde til, da den giver sig en del. Så aldrig køb en bh som du passer i den inderste hægte – for den vil inden for kort tid blive alt for stor i omkredsen.

Man siger at ca. 80 % af alle kvinder har den forkerte størrelse bh på. Det siger jo ret meget. For en bh er jo ikke kun udseende. Den skal sørge for at supporte ens barm, men også støtte ens ryg. Derfor er det vigtigt at man får den rigtige hjælp – et prøve rum er det sted hvor kvinder har mindst overskud. En ekspedient har max 3 forsøg, til at finde frem til den rette model/str – så har man allerede mistet gejsten for at prøve mere. Så det skal være en der har styr på det og en hvor man føler sig tilpas.
Så når jeg skal shoppe lingeri (ud over mit bomulds) så sørger jeg for at gå hen et sted,  hvor de ved hvad de snakker om. Et sted at jeg selv er vildt glad for at handle er i Anne Sax i Grønnegade. De skal bare kigge på en, så ved de lige hvad der klæder en. De har også et kæmpe udvalg af Viola Sky, som jeg personligt er stor fan af og synes er så smukt. De klæder en kvinde krop, og finder de bedste vinkler – men stadig har et hint af “sexy sexy”..
Man bærer sig selv meget bedre, hvis man klæder sig på, indefra og ud. Jeg har det meget bedre hvis jeg ved at jeg har både tjekket tøj og undertøj på. Så får jeg bare en selvtillid, og jeg er ikke til at skyde igennem ; )

Jeg har selv lige fået fyldt lidt op i depoterne. Men Mr M har ikke set det endnu. Så jeg gemmer det lidt til en surprise ; ) Men her er 2 af mine favoritter fra Violasky.dk hjemmeside. Hot Hot..(!)

VIOLASKY

OBS: Husk hvis når du vasker dit silke undertøj. Så må du ikke vride det. Det skal hænges op vådt så krøller det ikke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morfin hullet og børne isen..