DENIM, F*** FINGER AND FLOWERS..

MIX AND MATCH..

20140320-212342.jpg

20140320-212405.jpg

20140320-212417.jpg

Jeg har virkelig ikke fået taget mange outfit billeder, på det seneste og jeg ved godt at det ikke er det at jeg har overdynget jer med. Så i får lige lidt mobilos billeder, som min veninde tog af mig forleden dag – efter vi havde spist frokost på Beau Marche. Totalt yndlings sted. En Chevré salat Tak (!) OG et glas vino – så er Riksen glad ; )
Det blæste som en halv pelikan, så jeg prøvede at holde fast på parykken, derfor jeg ser sådan lidt forblæst ud. Wheeeeeyyyy.

Jeg kan godt se på mit outfit, at jeg har fået mixet en del materialer – men det er ærligt det at jeg bedst kan lide. The sky is the limit – og jeg har ingen grænser for hvad jeg sætter sammen. Win Win for mig.

Jakke YAS // Strik VANESSA BRUNO AW13 // T-shirt H&M // Nederdel TGTBB // Tørklæde TGTBB // Strømper SPANX // Støvler ZARA (købt for 50 kr sidste sommer) // Taske LEOWULFF // Ørering Charlotte Lebeck // Stine A // Ringe HARTMANNS // DAISY // Charlotte Lebeck // Halskæde DAISY Rebecca Elbek.

Happy Friday – må i få en dejlig weekend. Min står på biotur – vi skal se “det regner med frikadeller”. Det er Mr. M der har arrangeret det. Jeg troede den var forlængst overstået. Men han siger den er der endnu, så jeg har sluppet tøjlerne og gider ingen gang tjekke. Jeg prøver at være bedre til at lade ham stå for nogle ting. Så er der ikke noget at gøre ved at vi får 8 liter mælk, der udløb igår. Eller brød der er lige så hårdt som en fossil. Maste tomater, brune bananer og knuste æg! Jeg giver slip. (eller prøver).. Så nu må vi se hvordan det går. Kryds fingre for mig  (i need it) : )

XX
R

8 kommentarer

  • Pernille

    Lækkert outfit 🙂 og de støvler er jeg da helt skør med. Super dejligt med outfitbilleder igen, det er altså for mig det jeg bedst kan lide ved din dejlige blog 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, det er da en hyggelige datefilm 😉 Jeg tror vidst der er kommet en to’er til “Det regner med frikadeller” (og det ved jeg altså kun fordi de er børn i familien…) 😉 God weekend, Rikke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • The Insider

      Jaja Laura. Du sidder bare og venter på en 2ér .. ; ) Haha. Det blev dog til Klokkeblomst i stedet. Ved ikke om det var bedre – men den var super sød ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

    Hvor ser du skøn ud! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Smuk smuk jakke! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENIM, F*** FINGER AND FLOWERS..